2777
2789

مرغا رو بعد از اینکه چند غل جوش خورد آبکش کن بعد تو قابلمه با پیاز تفت بده بعد زرد چوبه و فلفل سیاه و رب بزن بعد آب بریز تا بپزه... وسطاش هم حتما زعفران بریز....ولی عزیزم اگه تو این شرایط مهمونی به این بزرگی نگیری خیلی بهتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  بزار با اب و زردچوبه و نمک و پیاز درسته  بپزه آبش که رو به کشیدن بود زیرشو خییییلی کم کن براش با پیاز و فلفل دلمه و رب و زعفران سس درست کن بریز روش خوشمزه میشه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

چن تا مرغی که میخای بزاری نبر شکم پرکن باکلاسم میشه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

مرغ شکم پر درس کن ک نخای سرخ کنی 

2 3 تا قابلمه بزرگ بزار یه پیاز تفت بده توشون و ادویه و رب بزن بعد مرغ هارو ک شکمش رو پر کردی بزار توش یه چند دقیقه رنگ مرغ عوض شه بعدم آب بریز بزار بپزه 

(اگ خاستی چنتا هویج و فلفل دلمه و سیب زمینی هم بنداز تو آبش) 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

توی سه تا ماهی تابه بزرگ ۴۵تا ران کوچک سرخ کن ۲ساعت زمان میبده

وقتی سرخ شدن کف سه قابلمه بزرگ پیاز و فلفل دلمه و هویج بریزاینارم بزار روش توی ۳ تا قابلمه تقسیم کن

هر موقع اومدن مهمونا زیرش روشن کن گرم بمونه

ببین من اول .مرغمو میزارم ت اب ب جوش بیاد یکم بعد کف روشو جمع میکنم و ابشم میریزم دور ...بعد چندتا پیاز رنده میکنم ت روغن سرخ میکنم ..بعد مرغامو میندازم توش تفت میدم بعد هویج هامو ک پوست کنم حلقه حلقه کردم میندازم توش تفت میدم ...اخر سر هم فلفل دلمه ریز نشده نه ها حلقه حلقه کن بنداز توش تفت بده (موقع سرو غذا فلفل دلمه هارو بنداز زباله تو خورش نیان زشت میشه)بعد هم رب بزن بهشون کامل تفت بده بوی خام رب بره بعد اخر سر ابلیمو اضافه کن درشو بزار و شعلشم کم کن تا مغز پخت بشن مرغات نووش جان

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘
برای ۴۵ نفر بهتره جوجه همراه با یه خورشت مثل فسنجون بدی ک راحتتره  مرغ برا۴۵ نفر حجم زیادی میگ ...

جوجه که مصیبتش بیشتر...واسه اون همه آدم کباب کنن...آخر سر هم سرد سرو میشه

جوجه که مصیبتش بیشتر...واسه اون همه آدم کباب کنن...آخر سر هم سرد سرو میشه

نه چرا سرد سرو بشه 

ما مهمونی های شلوغمون همیشه جوجه میدیم 

فک کن چقد قابلمه لازمه واسه مرغ 

ولی جوجه رو مردا درست میکنن زحمتش کمتره همه ام دوس دارن 


خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792