مرغا رو بعد از اینکه چند غل جوش خورد آبکش کن بعد تو قابلمه با پیاز تفت بده بعد زرد چوبه و فلفل سیاه و رب بزن بعد آب بریز تا بپزه... وسطاش هم حتما زعفران بریز....ولی عزیزم اگه تو این شرایط مهمونی به این بزرگی نگیری خیلی بهتر
اره بزار با اب و زردچوبه و نمک و پیاز درسته بپزه آبش که رو به کشیدن بود زیرشو خییییلی کم کن براش با پیاز و فلفل دلمه و رب و زعفران سس درست کن بریز روش خوشمزه میشه
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
چن تا مرغی که میخای بزاری نبر شکم پرکن باکلاسم میشه
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
2 3 تا قابلمه بزرگ بزار یه پیاز تفت بده توشون و ادویه و رب بزن بعد مرغ هارو ک شکمش رو پر کردی بزار توش یه چند دقیقه رنگ مرغ عوض شه بعدم آب بریز بزار بپزه
(اگ خاستی چنتا هویج و فلفل دلمه و سیب زمینی هم بنداز تو آبش)
💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏 ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
ببین من اول .مرغمو میزارم ت اب ب جوش بیاد یکم بعد کف روشو جمع میکنم و ابشم میریزم دور ...بعد چندتا پیاز رنده میکنم ت روغن سرخ میکنم ..بعد مرغامو میندازم توش تفت میدم بعد هویج هامو ک پوست کنم حلقه حلقه کردم میندازم توش تفت میدم ...اخر سر هم فلفل دلمه ریز نشده نه ها حلقه حلقه کن بنداز توش تفت بده (موقع سرو غذا فلفل دلمه هارو بنداز زباله تو خورش نیان زشت میشه)بعد هم رب بزن بهشون کامل تفت بده بوی خام رب بره بعد اخر سر ابلیمو اضافه کن درشو بزار و شعلشم کم کن تا مغز پخت بشن مرغات نووش جان