دخملصولتی مدیر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1054 عنوان یک سوال خیلی واجب دعاتون میکنم😔 | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست سلام بچها یکی از آشناها لیسانس گرفته اما الان برای استخدامی مدرک دیپلمشو میخوان ما از کجا میتونیم اون مدرکو بگیریم ؟ اصلا بهمون میدن یانه؟ چون شنیدم نمیدن ۴ سال بنده خدا زحمت کشیده و عمرو جوونیشو واسه این شغل گزاشته خیلی دلم واسش میسوزه متاهله 1400/02/09 | 13:15 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخملصولتی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1054 مدرسه ای که دیپلم گرفته ..اصل مدرکش. میدن بهش ...اگر مدرسه نده از آموزش پرورش منطقه تحصیلش میتونه بگ ... خدا از زبونت بشنوه عزیزم واسش دعا کن انشاا.. هرچی میخای خدا بهت بده
دخملصولتی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1054 خواهش میکنم. نه برید دنبالش. اصلا نگرانی نداره. بالاخره دانشگاه مسئوله. اگه هم پیش اونا نباشه یا می ... ❤❤❤
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8111 چرا هس عزیزم ولی میگن نمیدیم چون شما یه مقطع بالاترو خوندی باید بدن مگ دست خودشونه بعدش مدرک اونو میخوان برای چی نگه دارن از دانشگاه پیگیری کنید حتما به نتیجه میرسید شده پیش رییس دانشگاه بره ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️
دخملصولتی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1054 بره مدرسه که درس خونده درخواست مجدد کنه مرسی عزیزم یکم بهش بگم خیالش راحت میشه خیلی زحمت کشیده واسه این شغل پشتوانه مالی هم نداره انشاا.. بهترینا واست رقم بخوره
دخملصولتی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1054 باید بدن مگ دست خودشونه بعدش مدرک اونو میخوان برای چی نگه دارن از دانشگاه پیگیری کنید حتما به نتیجه ... مثل اینکه قانون کوفتیشونه چ میدونم😢
خاتون_خانوم عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 4911 یعنی تا حالا از مدرسه نگرفته مدرکشو؟یا توی خود مدرسه هست که باید بره مدرسه یا داخل پرونده ای هست که موقع ثبتنام برده دانشگاه،باید بره قسمت بایگانی دانشگاه
دخملصولتی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1054 یعنی تا حالا از مدرسه نگرفته مدرکشو؟ یا توی خود مدرسه هست که باید بره مدرسه یا داخل پرونده ا ... عزیزم از خود مدرسه حتما گرفته چون من خودم دانشگاه ثبت نام کردم ازمن همون اول گرفتن حالا دانشگاه میگه نمیدن چون مقطع بالاترو خوندی
خاتون_خانوم عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 4911 عزیزم از خود مدرسه حتما گرفته چون من خودم دانشگاه ثبت نام کردم ازمن همون اول گرفتن حالا دانشگاه میگه ... دانشگاه حرف بیخود زده ،دانشگاه فقط میتونه کپی مدارک رو نگه داره نه خود مدرک رو حتما گم کردن میخوان بپیچونن ببین داخل مدارک یه سی دی باید باشه که اسکن مدارک توش هست ،حداقل اونو ببره بگه اسکن دیپلم داخل سی دی
دخملصولتی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1054 دانشگاه حرف بیخود زده ،دانشگاه فقط میتونه کپی مدارک رو نگه داره نه خود مدرک رو حتما گم کردن م ... خدا از زبونت بشنوه عزیزم خیلی نگرانه زندگیو عمرش میرهواسش دعا کن شنبه مشخص میشه انشاا.. بهمه آروزاهات برسی
خاتون_خانوم عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 4911 خدا از زبونت بشنوه عزیزم خیلی نگرانه زندگیو عمرش میره واسش دعا کن شنبه مشخص میشه انشاا.. بهمه آروزا ... حتما ان شالله با خبر خوش برگرده
بوه عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 350 مرسی عزیزم یکم بهش بگم خیالش راحت میشه خیلی زحمت کشیده واسه این شغل پشتوانه مالی هم نداره انش ... ممنونم عزیزم💋🌺