2777
2789

اواین بار فهمیدم خیلی از افسردگی ها فکرو خیالات الکی 

حسرتها و غصه خوردنا وجروبحثها بخاطر زیاد نشستن تو خونه و چرخیدن تو مجازیه

نیم ساعت پیاده روی هرروز تو رو از زندان فکر نجات میده

بانشستن تو خونه به خودت ظلم نکن

بجاش یه تکونی به خودت بده و فقط حرکت کن

برو یه مسیر و پیاده روی کن بعد ببین چقدر روحیت عوض میشه

دقیقا احسنت .مغز یه هوای تازه میخوره .نور میخوره به پوست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ایولا نور افتاب معجزست جان دوباره میده به ادم

بشدتتتت .من وقتی اعصابم خورد باشه و کسل جای تی وی و خوابیدن از خونه میزنم بیرون هم نور میخوره پوستم هم ریه هام هوای تازه تنفس می‌کنه .میام خونه اصلا انگار یه آدم جدیدم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اره واقعا پیاده روی خوبه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

همش الکیه منم زیاد ورزش و پیاده‌روی میرم ولی فکرم نمیزارع بازم افسردگی دارم

زندگی بدون مشکل خابه 

تو این شرایط باید دنبال راه حل باشی کنار اون راهها

یه پیاده روی زیر نور افتاب مغزتو روشن میکنه برا حل مشکلات زندگی 

بشدتتتت .من وقتی اعصابم خورد باشه و کسل جای تی وی و خوابیدن از خونه میزنم بیرون هم نور میخوره پوستم ...

من همین الان یک ساعت ونیم رفتم پیاده روی و همین حسو دارم 

من همین الان یک ساعت ونیم رفتم پیاده روی و همین حسو دارم

ایولل .عالیییی🤩🤩