2777
2789
عنوان

یک سوال خیلی واجب دعاتون میکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی منم مدرک بالاتر بگیرم دیپلمم رو نمیدن؟ 😡 من مدرکام رو می خوام وگرنه دانشگاه رو به آتیش می ...

این بنده خدا  مدرک لیسانس هیچ گلی ب سرش نزده بیکار بوده حالا یجا با دیپلم حاصرشدن بگیرنش دانشگاه آزاد نمیده

این بنده خدا  مدرک لیسانس هیچ گلی ب سرش نزده بیکار بوده حالا یجا با دیپلم حاصرشدن بگیرنش دانشگا ...

باید یه راه قانونی داشته باشه از خود دانشگاه سوال کنید ولی منطقی نیست دانشگاه مدرک دیپلم رو نگه داره چرا تو دوران تحصیل لازمه ولی بعدش نه 

من یادمه وقتی دانشگاهم تموم شد مدرک دیپلمو میخواستن ک مدرک فوق دیپلممو بدن

حتما برده دانشگاه مگ میشه فوق دیپلمشو بگیره و مدرک دیپلمش توی پرونده ش نباشه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

باید یه راه قانونی داشته باشه از خود دانشگاه سوال کنید ولی منطقی نیست دانشگاه مدرک دیپلم رو نگه داره ...

توروخدا عزیزم واسش دعا کن شنبه مشخص میشه هرچی میخای خدا انشاا.. بهت بده

جدی؟ پس چرا ب ما ندادن باشه عزیزم ممنون خدا عمرت بده

خواهش میکنم‌. نه برید دنبالش. اصلا نگرانی نداره. بالاخره دانشگاه مسئوله. اگه هم پیش اونا نباشه یا میفرستن دبیرستان و یا اینکه آموزش و پرورش یه کاری میکنه. حل نشدنی نیست.🌹