2777
2789

خیلی باهام لج میکنه قبلا شریک بودیم شوهرمو پر میکرد مینداخت به جونم ازش متنفر شدم و هروقت میبینمش کلی اعصابم بهم میریزه

شب به یاد کاراش میخوابم صبح به یاد حرکاتش بیدار میشم

اون داره خوش میگذرونه من دارم مشکل اعصاب پیدا میکنم

۳تا پسر داره فقط میچسبه به پسر بزرگه و عروس بزرگه خیال داره ماهم خودمونو براشون بکشیم

میگه ما خوانوادگی فقط بزرگارو دوس داریم

خوبیش برا اونا بدیش برا ما

شبم میخوان بیان اینجا از الان دارم دیوونه میشم که چجور تحملش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سال مادرشوهرداشتم پارسال به رحمت خدا رفت به خدا یدونه خاطره خوب ندارم باهاش حتی رفته باز آثارش مونده حتی به خوابمم میاد چن دفعه داشته خفه ام میکرده 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

منم مثله تو بودم یه مدته بخدا اصلا بهش فک نمیکنم نه جاریم نه کلن اونا خیلی راحت شدم اصلا فک کن نیستن وقتی یادت اومد بگو اونا که مردن بیخیال

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

تورو خداااا عزیزم این چیزا واقعا ارزش نداره سر خودتو گرم کن کتاب بخون کار مفید انجام بده آخه چی بدست میاری با فکر کردن به اینجور آدما....خودتو از فکر منفی نجات بده وقتی بی تفاوت بشی تحملش آسون تره برای یه کسی که حالت براش مهم نیست خودتو عذاب نده و پیر نکن تو به اون فکر کنی چی بدست میاری؟؟؟آسون نیست بی تفاوتی ولی باید تمرین کنی و یاد بگیری 

تورو خداااا عزیزم این چیزا واقعا ارزش نداره سر خودتو گرم کن کتاب بخون کار مفید انجام بده آخه چی بدست ...

اره واقعا ولی بی تفاوتی خخیلللی سخته همش حس میکنم میدونه حرصمو در میاره عمدا این کارارو میکنه

نمیشه متاسفانه وگرنه آرزومه

ببین عزیزم مگه ما چقدر عمرمیکنیم که بخایم روز و شب رو ب ادما منفی مثل مادرشوهر و خواهر شوهر بدذات یا هرکسی که انرژی منفی داره تو زندگیمون بگذرونیم همین خانواده شوهر باعث شدن من با خود خوری مریض بشم تیرویید هاشیموتو گرفتم و تااخرعمرم باید دارو بخورم حالا کی ضرر کرد من دیگه.نکن با خودت اینکارو یا قطع رابطه کن یا بیخیال شو بگو اسمش روشه مادرشوهر هیچ توقعی نکن ازش