2777
2789
عنوان

چیکار کنم پوستم شفاف و روشنتر بشه؟

2940 بازدید | 34 پست

پوستم کدر شده ، برای خوشگل شدن پوستتون چیکار میکنین دوستای گلم؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

نشاسته میزنم صورتم پر شده

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلاب باپنبه میزنم شباهم باروغن نارگیل ماساژمیدم وخیلی کارای دیگه ک الان ذره ای چروک ولک روصورتم نیست

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

میسه من لایک کنی خانم خوشگل👉👉

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
نزن من شنیدم اثبات نشده خوبه😁 یه ماسک شیرین بیان هست اون رو بزن

چرا مگ چ ضرری داره

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اصلاح مزاج و پاکسازی کبد به طور اساسی پوستت رو صاف میکنه

چجوری عزیزم، بیشتر توضیح میدی؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

عزیزم من کلاپوستم سبزه هست ولی نه سبزه تیره ها. چندهفته پیش رفتم عطاری گفتم پوستم کدرشده بهم شربت مصفای خون داد وپودر سودا بر.و پودر صاف کننده خون. اینها که میخورم صورتم عالی شده. گفت کدری صورت همش ازکبد هست. و یبوست 

میشه واسه ظهور اقاامام زمان یه صلوات بفرستی
اب به اندازه کافی بخور و ابرسان و مرطوب کننده بزن

عزیزم آبرسان و مرطوب کننده نوتوروژینا خوبه به نظرت؟