2777
2789
عنوان

چیکار کنم پوستم شفاف و روشنتر بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 34 پست
عزیزم من کلاپوستم سبزه هست ولی نه سبزه تیره ها. چندهفته پیش رفتم عطاری گفتم پوستم کدرشده بهم شربت مص ...

ترکیباتش رو میدونی گلم؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری عزیزم، بیشتر توضیح میدی؟

یکم طولانی مدته ولی صددر صد جواب میده. باید بری پیش یه پزشک طب سنتی یه سری پرهیزها متناسب با طبعت بهتون میده با یه چند تا گیاه و عرق هم کبدتون رو پاکسازی میکنه.کبد که پاکسازی بشه پوست خود به خود خوب میشه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
عزیزم من کلاپوستم سبزه هست ولی نه سبزه تیره ها. چندهفته پیش رفتم عطاری گفتم پوستم کدرشده بهم شربت مص ...

راستی بهم گفت سیب زمینی و گوجه و عدس هم نخور که سودااورهست

میشه واسه ظهور اقاامام زمان یه صلوات بفرستی
یکم طولانی مدته ولی صددر صد جواب میده. باید بری پیش یه پزشک طب سنتی یه سری پرهیزها متناسب با طبعت به ...

ممنون گلم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

عزیزم هفته‌ای چندبار استفاده میکنی و چند دقیقه روی پوستت میزاری؟ 

چون پوست رو نرم میکنه بنظرم زیاد بزاری مانعی نداره من یک روز درمیون میزارم بیس دیقه اینا میمونه مثل گچ سفت میشه با آب سرد میشورم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
عزیزم خواب مناسب و پرهیز از استرس.

مرسی گلم اتفاقا جفتش رو اصلا رعایت نمیکنم