2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 63 پست
ببین سزارین تو دراز مدت اثرات سوئش پیدا میشه من تو کتاب خوندم چون آمپول بی حسی میرنن و این آمپول هر ...

خیلیااینجامیگن طبیعی باعث بی اختیاری ادردارمیشه😑

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجاهمه طرفدارسزارینن واصلابه مضراتش فکرنمیکنن فقط دردش واسشون مهمه  ولی ازنظرمن که یه زایمان ...

وای درد طبیعی کمتره مگه میشه فک کنم دربرابر درد مقاومی جیغو داددمیکنن که همه از دردش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وای منم میترسم از طبیعی نمیدونم‌چکاذ کنم ت شهرمون هم سر انجام نمیدن😔حتما باید مشکل قلبی و اینا داشت ...

عزیزم استرس نداشته باش فکرشو بکن نسل اندر نسل همه طبیعی زایمان کردن مگه قبلنا چیزی به اسم سزارین وجود داشته.باورت میشه مامانم میگه زنداییش با وجود اینکه بچش بریچ بوده بازم طبیعی دنیا آورده

خیلیااینجامیگن طبیعی باعث بی اختیاری ادردارمیشه😑

من تو کتاب خوندم ولی مادر بزرگم که ۱۰ تا طبیعی به دنیا آورده الان ۵۰ سالشه اصلا بی اختیاری نداره ولی خواهر شوهرم سه تا سزارین داشته هنوز ۴۰ سالش نشده میگه وقتی میخندم یهو ادارم یه ذره میریزه

من اولیم با طبیعی بود خوب درد داشت برای دوم اصرار به سزارین داشتم و اون موقع قبول میکردن ولی دکتر خیلی شریفی داشتم و گفت اضافه وزن داری بذار طبیعی بریم اگه خیلی سخت بود میریم سزارین. طبیعی رفتیم و الحمدالله خوبم بود ولی دوستام بعد از گذشت سالها هنوز دستشویی میرن درد دارن. کمر درد دارن

ببین سزارین تو دراز مدت اثرات سوئش پیدا میشه من تو کتاب خوندم چون آمپول بی حسی میرنن و این آمپول هر ...

امپول بیحسی الان تو طبیعیا هم باب شده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وای درد طبیعی کمتره مگه میشه فک کنم دربرابر درد مقاومی جیغو داددمیکنن که همه از دردش

آره 

من طبیعی زایمان کردم ولی اصلاجیغی نزدم 

اصلااصلاهنگام زایمان دردنداره آدم 

هرچی درده مال قبلشه 

یه خورده هم میشه که ازترسشون باشه که جیغ میزنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آره  من طبیعی زایمان کردم ولی اصلاجیغی نزدم  اصلااصلاهنگام زایمان دردنداره آدم  هر ...

نه کلن مشخصه خیلی ادم مقاومی هستی شمااگه سزارینم میکردی درد خاصی نمیکشیدی 

من تو کتاب خوندم ولی مادر بزرگم که ۱۰ تا طبیعی به دنیا آورده الان ۵۰ سالشه اصلا بی اختیاری نداره ولی ...

😯😯😯وااای