اما توقعات آدم ها متفاوته، تو اگر میتونی طبیعی دنیا بیاری، و بدنت آمادگی داره طبیعی از عمل باز بهتره
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ببین سزارین تو دراز مدت اثرات سوئش پیدا میشه من تو کتاب خوندم چون آمپول بی حسی میرنن و این آمپول هر چی سردیه وارد بدن میکنه بعد ها مثلا تو پیری یا میانسالی باعث میشه که نتپنی ادرارتو کنترل کنی چی بهش میگن نشت ادرار یا ...
دیروز سزارین شدم مردم وزنده شدم مخصوصا فشار شکم بعد این که بیحسی میره😭😭😭
عه چرا بعد بیحسی فشار دادن منو فقط تو بیحسی ر
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
سزارین اگه بدنت مقاوم باشه راحتی جاریه من سر ۵روز رف ارایشگاه ولی من حال عمومیم بشدت بد بود کم خونیم داشتم فشارم پایین بود بیمارستان خوب بودم اومدم خونه حالم بد شدد
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب