2777
2789
سلام دوستان کدبانو چیکار کنم که موقع مهمونی که مقدار زیاد شیرکاکائو یا شیرقهوه درست میکنم ، روی لیوانها روئه نبنده؟؟؟؟؟
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آوا جون آخه مهمونها که داغ داغ نمیخورن جلوشون هم که باشه باید چن دقیقه صبر کنن تا ولرم بشه
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
ویکتوریا جون ممنون خودمم معمولا همین کار رو میکنم ولی گاهی وقتا دوباره رویه میبنده من دوست دارم بدونم لم خاص ، یا فوت کوزه گری داره یا نه؟؟؟؟
مگه روییه بده؟ اتفاقا هر چی شیر بهتره باشه همینه دیگه. شیر کاکائو لطفش به همون داغ داغ بودنشه دیگه. شما میتونید یکاری کنید. شیر کاکاءو داغ رو توی مثلا سه تا کتری یا قوری خوشگل بریزید. بعد جلوی مهمون بریزید تو لیوان هاشون که از قبل آماده کردید.
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
شیر کاکائو=عشق و زندگی :-)
دو پدیده را مردم یا عوام نمی توانند از هم سوا کنند یکی شور مذهبی است یکی شعور مذهبی.که این دو ربطی به هم ندارند آن کسی که شور مذهبی دارد خیال می کند که شعور مذهبی هم دارد.(دکتر شریعتی )
آقای من ، من خودم از اینکه تکه های سرشیر قاطی شیرم باشه بدم میاد و میدونم بعضیای دیگه هم بدشون میاد خامه و سرشیر به تنهایی خوشمزه س ، ولی به صورت تیکه تیکه قاطی شیر خییییلی ناجوره ، من که حالم بد میشه
شیر کاکائو رو نمی دونم ولی من بعضی وقتها کرم که درست می کنم برای اینکه رویه نبنده همشو می ریزم تو یک ظرف رویش را با یک کیسه فریزر می پوشونم طوری که کیسه فریزر با سطح کرم مماس بشه اون وقت رویه نمی بنده.شاید شیر کاکائو هم همینطور بشه