2777
2789
عنوان

عکس پروف اینستا چی بزارم

733 بازدید | 13 پست

العان یه سری برنامه ها هست که میشه عکس پرو دانلود کرد به صورت کاملا واضح وراحت 

اما من همیشه دوست داشتم عکس خودمو بزارم اما العان خب اصلا اینجور دوست ندارم هی میترسم یکی که بشناسه از رو مزاحمت عکس رو چمیدونم یه کاریش بکنه یا تو گوشیش نگه داره به مردای دیگه نشون بده نمیدونم چرا همچین فکری میاد تو سرم بعدشم من تو یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم شاید دلیل اعتماد به نفس نداشتنم همونه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برنامه هم حتی نمی خواد من تلگرام یه بات دیدم ایدی اینستا رو میزدی عکس پروفایل رو میفرستاد برات قشنگ .... من خودمم برای همین عکس پروفایلمو عوض کردم 

تصمیم شخصیه باز هر جور راحتی 

ازوقتی کرونااومده اونایی که می خواسن عکسشونوبزارن ولی نمیشدعکسشونوباماسک گذاشتن شناخته نشن

والبته اینکه من خودم پروفم مشکی خالیه نمیدونم چراحس میکنم مشکی خالی ازبقیه بهتره البته برامن

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰

من به شخصه از عکس های ژورنالی یا عکس گل و گیاه و درخت خوشم نمیاد 

پروفایل خودمو هویت خودم میدونم

و اتفاقا پیجی هم دارم که میدونم از عکس پروفایلش سوء استفاده خواهد شد

از خودم اما بدون اینکه چهرم واضح باشه عکس میذارم

اما خیلی راحت تر پیجم پرایوت هست وداخل خود پیجم عکس های شخصی خودمو به اشتراک میذارم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

عکس بچه هام یا خودم از یه زاویه ای که چهره ام زیاد مشخص نباشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نه عزیزم همچین فکرایی بکن به نظر من  عکس خودت رو نزار ممکنه برادرن بزارن داخل سایت صیغه و این ...

اره دقیقا ...
عکس پروفایل مردم عادی رو خیلی ها می دزدن و باهاش اخاذی می کنن به پسرا می فرستن خیلی از پیج های فیک که خودشون رو دختر جا می زنن از اینجور عکسای عادی مردم عادی استفاده می کنن 

من به شخصه از عکس های ژورنالی یا عکس گل و گیاه و درخت خوشم نمیاد  پروفایل خودمو هویت خودم میدو ...

من خیلی دوست دارم عکس خودمو بزارم چون همه دوستام یا آشناها مال خودشون رو پروفت به نظرت از دور باشهچطوره

من خیلی دوست دارم عکس خودمو بزارم چون همه دوستام یا آشناها مال خودشون رو پروفت به نظرت از دور باشهچط ...

سعی کن عکس هنری از خودت بگیری که صورتت معلوم نباشه یا از پشت سرت باشه

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.