بچه ها از اونجاییک منادمقانعی بودم و طرز فکرماینبود ک چون بین نامزدی و عقد یکهفته فاصلس نیازی ب نشوننیس شوهرمگف بگیریمگفتمنمیخوام ولی الان چند ساله از ازدواجمیگذره افسوس میخورم میبینیم جاریام انگشترایی کواسه نشون گرفتن از حلقه عقدم بزرگتر بوده حسمیکنم کلاه سرم رفته چون من ادمقانعی بودم یا حداقل میخواستمخودمو اینجوری نشون بدم بااینکه شوهرمگف هرچیدوس داری بردار من خلقه ای ک برداشتمقیمتش نصف حلقه شوهرم شد از اوح ورمنشون نخواستم حالا فکمیکنم خیلی خر بودم. ی چیزیبگین سوزشمو کم کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
مهم تصمیم اون موقع تو بوده گلم خودتو سرزنش نکن فقط خودتو اذیت میکنی چون دیگه نمیتونی زمانو به عقب برگردونی. عزیزم اگه میتونی خودت پول جمع کن برای خودت انگشتر بگیر هرمدلی دوسداری..پولش از شوهرته هرکی پرسید بگو شوهرم لطف کرد برام خرید..یا دوتایی برید باهم بخرید اینجوری دروغ هم نگفتی...
«تخيّل أنّ الله بعظمتة يُحبك...»تصور كنخـدا با همهى عظمتشدوستت داشته باشد...😌🌿♥️