2777
2789

شوهرم تو‌بچه اول ۲۵سالش بود حالا ۳۳سالشه بچه دوم رو آوردم 

اولی اصلا خیلی بد بود اتاقشم عوض کرده بود صدای بچه اذیتش نکنه 

تو این ولی خیلی هوامو داره ب من نمیگه شبا بچه رو بغل می‌کنه شیرش رو درست می‌کنه میده نگهش میداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

چون میفهمن بزرگ شدن بچه لذت بخشه

من خودمم سر دومی خیلیییی راحتتر بچه داری کردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والی ببخشید خندم گرفت 🤣جمله آخرت فک کردم نوشتی شیرشم میده🤣

😂😂😂

من شیرم خشک شد کلا سه چهار بار شیرش دادم بخاطر زردی کم دادم بعد دیدم ریفلاکس شدید داره حالا شیر مخصوص باید بخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

چون شوهرت بزرگ وپخته شده مازود ازدواج کردیم بعد ۸ سال الان که شوهرم ۲۹ ۳۰ سالششده تازه بچه دارشدیم خیلی راضیم صبح تاشب نگاش میکنه ومیگه دستت دردنکنه بچه ب این خوشگلی برام اوردی 🥲😂😍

مطمعنم اگه کم سن وسال بود قدر نمیدونست

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

😂😂😂من شیرم خشک شد کلا سه چهار بار شیرش دادم بخاطر زردی کم دادم بعد دیدم ریفلاکس شدید داره حالا شی ...

خدا حفظش کنه ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

دیگه ذوقش کور کردی چشم زخم خریدی زندگی منم میپرسیدن من خر از ذوقم خوبی شوهرم با ذوق میگفتم الان روزی ...

نباید زیاد تعریف کنی.

متأسفانه انسانهای تنگ نظر زیادن

الهی زودتر رابطه تون عالی بشه عزیزم