2777
2789
من شوهرم میگه عمل کنی من قبولت نمیکنم خودت اورضه کن با رژیم و ورزش کم کن!

یعنی چی قبولت نمیکنم 😯شوهر منم تو عمل اولم خیلی مخالف بود بزور راضیش کردم ولی الان میبینه عمل چیز خوبیه خیلی راحت به چیزی که میخوای میرسی اینسری مخالفتی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی قبولت نمیکنم 😯شوهر منم تو عمل اولم خیلی مخالف بود بزور راضیش کردم ولی الان میبینه عمل چیز خ ...

نمیدونم منم ترسونده با حرفاش میگه تو فقط ۲۵ سالته چه عملی خودت کم کن من مشکلم فقط شکممه خیلی بزرگه انگار تایر گذاشتن قسمت معدم از هر طرف آویزونه

💕
خدا حفظشون کنه عزیزم پس اخه چطور ممکنه وزن خودبخود بره بالا ! قبلا که ۳۰ ک کم کردی رژیم و ورزشت چی ب ...

فقط این یه بار نبوده که من طی پونزده سال ٣ بار نزدیک ٤٠ کیلو کم کردم وسطا هم بیست کیلو خیلی کم کردم ولی باز برمیگرده

فقط این یه بار نبوده که من طی پونزده سال ٣ بار نزدیک ٤٠ کیلو کم کردم وسطا هم بیست کیلو خیلی کم کردم ...

کاش منم میتونستم کم کنم خب به رژیمت پایبند بمونی امکان نداره برگرده! اگه رژیم و ورزش داری و با این حال برمیگرده حتما دکتر برو و ازمایش بده

💕

بای پس معده خیلی عالیه. یکی از آشناهای من پیش دکتر کیخالی، بای پس انجام دادن واقعا خیلی وزنش کم شده و خیلی راضیه. البته آقای دکتر در زنجان هستن ولی آشنای ما از تهران رفتن پیش ایشون چون تعریفشون رو خیلی شنیده بودن. dr.keikhali آدرس پیج اینستاشونه برید نمونه کارهاشونم هست.

خانومی عمل بای پس معده با اسلیو‌معده چه فرقی داره 

شما کدومو دوس داری 

پست هاتونو خوندم منم یکی م مث خودت تا حالا شش هفت بااار بیست سی کیلو کم کردم ولی برگشته

نمیدونه چکار کنم واقعا خسته شدم وتحمل چاقی ندارم 

خیلی خستم همش باید کرسنگی بکشم اخرش یه نون خامه ای بخوری چاق میشی این جوری که نمیشه 

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم
خانومی عمل بای پس معده با اسلیو‌معده چه فرقی داره  شما کدومو دوس داری  پست هاتونو خوندم ...

اسلیو معده رو کوچیک میکنن ولی بای پس علاوه بر معده قسمتی از روده رو هم برمیدارن عوارض بای پس کمی بیشتره ولی برای وزن های خیلی بالاست من رو دکتر قبول نکرد بای پس کنه گفت فقط اسلیو حالا دارم ازمایشها رو بدم و این ماه عمل کنم

اسلیو معده رو کوچیک میکنن ولی بای پس علاوه بر معده قسمتی از روده رو هم برمیدارن عوارض بای پس کمی بیش ...

وااای حالا یادم اومد یکی از اشناهامون عمل بای پس کرده بود  روز به روز لاغر میشد 

ولی اینم بگم اسلیو معده رو دیدم دو نفر انجام دادن ولی برگشتن 

بیشتر تا میتونی تحقیق کن 

عمل بای پس خیلی جالب نیس به خاطر عواقبش فک کنم 

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم