2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ٣٠ کیلو کم کردم رفتم ابدو کردم ولی الان بعد دو سال بیست کیلو اضافه کردم با اینکه مراعات میکنم ...

خب فک کنم باید اسلیو معده می کردی تا بای پس .. بین من یکسال تحقیق کردم نمی دونستم باید بای پس انجام بدم یا اسلیو که دکترم به من پیشنهاد کرد اسلیو معده انجام بدم الانم سه سال گذشته  وزنم از سال دوم دیگه ثابت مونده دکترمم دکتر علیرضا فروتن مطبش جردنه

داداش منم می خواست عمل کنه ما خیلی تخقیق کردیم که کدوم روش بهتره آخه به اینکه حجیم خوار باشی یا ریزه خوار باشی ربط داره ... داداش من اسلیو معده انجام داد دکترش گفت که اگر بای پس کنی انوقدر هم نتیجه نمیگیری ..... جراح اسلیو معده ش دکتر علیرضا فروتن بود

پیش کی بای پس کرده ؟ من می خوام پیش دکتر ناصر ملک پور جراحی بای پس معده انجام بدم .. حدود 110 ...

دکتر مهدی سلیمی بعد خود دکتر نسبت به حال واوضاعت میگه چه عملی به دردتون میخوره فکر کنم بی ام ای شما حدود۳۶ میشه