2777
2789
عنوان

چه جوری توی خونه خانم موفق و کدبانویی هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 112 پست

اول اینکه یه لیست درست کن از غذاهایی که میخورین..بعد تو گوگل و اینستا اون غذاها رو ببین

ببین چی میریزن چه ادویه ای..

بعدشم بعداز شام هر ساعتی شده آشپزخونت رو تمیزکن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم مشگل افسردگی دارم امروز متوجه شدم سودا تو بدنم زیاده تو نت زدم همه علائمش دارم میخوام درمان کنم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
تو رو خدا به منم کمک کن اینجوری باشم‌. ایشالا بفهمه که جه جواهری تو خونه داره 😔

افسردگي نداري،؟

من اگه خونه نامرتب باشه، حالم بد ميشه

هميشه وسايل رو سرجاش ميذارم

بعد غذا، ظرفها رو ميشورم و گاز رو دستمال ميكشم

ميتوني براي خودت برنامه غذايي بنويسي

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

سلام عزیزم اول اینکه حتما یه برنامه هفتگی داشته باش و طبق اون پیش برو این طوری همیشه خونه ت مرتبه. مثلا من یکشنبه  و سه شنبه پ پنج شنبه جاروبرقی و طی میکشم. دوشنبه ها روز یخچالِ.شنبه پ چهار شنبه شستن سرویس . دوروز در هفته وایتکس .یه روز در هفته شستن سماور و..... اینطوری همیشه خونه مرتب و تمیزه 

برای غذا هم برنامه داشته باش همه مواد غذایی رو ماهیانه بخر و داشته باش تا تنوع غذایی داشته باشی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اگه هر وقت خواستی از من کمک بگیر عکس دست پختامو میذارم

خب الان کمکم کن . نمی‌دونم واسه افطار و سحر چی درست کنم . شوهرم میگه فقط قیمه و قورمه سبزی و اینا بلدی تازه خوشمزه هم نمیشه . واقعا راست میگه . نمی‌دونم چیکار کنم از دستپختم لذت ببره 😔

تو رو خدا به منم کمک کن اینجوری باشم‌. ایشالا بفهمه که جه جواهری تو خونه داره 😔

خب به خودت برس، بچه نداری برین دوتایی بیرون بچرخیم لذت ببرین، دور باشی دلیل نمیشه غمگین زندگی کنی، لذت ببر که بعدا پشیمون میشی😭

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
خب الان کمکم کن . نمی‌دونم واسه افطار و سحر چی درست کنم . شوهرم میگه فقط قیمه و قورمه سبزی و اینا بل ...

ببین پیاز رنده کن، سیر رنده کن تو مرغات، خوش عطر میشه، فلفل دلمه هم خوبه. 

ادویه ی خوش بو بخر، کجایی؟ 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
سلام عزیزم اول اینکه حتما یه برنامه هفتگی داشته باش و طبق اون پیش برو این طوری همیشه خونه ت مرتبه. م ...

میدونی عزیز . همه جیز دارم میگو ماهی گوشت مرغ . ولی خب نمی‌دونم چه جوری بهشون تنوع بدم یا خوشمزه پرست کنم  کلا همسرم لذت نمیبره از غذاهایی که درست میکنم