بچه ها کمکم کنید . بگید چیکار میکنید که غذاشون خوشمزه میشه ؟ یا اصلا چی درست میکنید که تنوع غذایی داشته باشید . امروز شوهرم خیلی ازم گله کرد . گفت دارم بی انگیزه میشم . هر وقت میام خونه غذای خوبی که درست نمیکنی و خونه هم همیشه نامرتبه . با چه انگیزه ای بیام خونه ؟ خیلییی صبوره . الان واقعا با گفتن این حرفاش دلم خیلی براش سوخت و واقعا خجالت کشیدم . گفت همیشه غمگینی . آخه من از خانواده ام دورم واسه همین همیشه یه غم بزرگ رو احساس میکنم با این که شوهرم واقعا اخلاقش خوبه و مهربونه . شاغل هم هستم . تو رو خدا بهم کمک کنید چه جوری خودم رو تغییر بدم . من خواهر بزرگ ندارم لطفا شما خواهرانه کمکم کنید امروز خیلی حالم بدشد با حرف های شوهرم . لطفا رمز موفقیتتون یا این که چه جوری شوهراتون رو از دستپختتون راضی نگه میدارید بهم بگید. من واقعا بلد نیستم هنر خانه داری رو 😔
من هم مشگل افسردگی دارم امروز متوجه شدم سودا تو بدنم زیاده تو نت زدم همه علائمش دارم میخوام درمان کنم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
تو رو خدا به منم کمک کن اینجوری باشم. ایشالا بفهمه که جه جواهری تو خونه داره 😔
افسردگي نداري،؟
من اگه خونه نامرتب باشه، حالم بد ميشه
هميشه وسايل رو سرجاش ميذارم
بعد غذا، ظرفها رو ميشورم و گاز رو دستمال ميكشم
ميتوني براي خودت برنامه غذايي بنويسي
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
سلام عزیزم اول اینکه حتما یه برنامه هفتگی داشته باش و طبق اون پیش برو این طوری همیشه خونه ت مرتبه. مثلا من یکشنبه و سه شنبه پ پنج شنبه جاروبرقی و طی میکشم. دوشنبه ها روز یخچالِ.شنبه پ چهار شنبه شستن سرویس . دوروز در هفته وایتکس .یه روز در هفته شستن سماور و..... اینطوری همیشه خونه مرتب و تمیزه
برای غذا هم برنامه داشته باش همه مواد غذایی رو ماهیانه بخر و داشته باش تا تنوع غذایی داشته باشی
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿