2777
2789

بچه ها کمکم کنید . بگید چیکار میکنید که غذاشون خوشمزه میشه ؟ یا اصلا چی درست میکنید که تنوع غذایی داشته باشید . امروز شوهرم خیلی ازم گله کرد . گفت دارم بی انگیزه میشم . هر وقت میام خونه غذای خوبی که درست نمیکنی و خونه هم همیشه نامرتبه . با چه انگیزه ای بیام خونه ؟ خیلییی صبوره . الان واقعا با گفتن این حرفاش دلم خیلی براش سوخت و واقعا خجالت کشیدم . گفت همیشه غمگینی . آخه من از خانواده ام دورم واسه همین همیشه یه غم بزرگ رو احساس میکنم با این که شوهرم واقعا اخلاقش خوبه و مهربونه . شاغل هم هستم . تو رو خدا بهم کمک کنید چه جوری خودم رو تغییر بدم . من خواهر بزرگ ندارم لطفا شما خواهرانه کمکم کنید امروز خیلی حالم بد‌شد با حرف های شوهرم . لطفا رمز موفقیتتون یا این که چه جوری شوهراتون رو از دستپختتون راضی نگه میدارید بهم بگید‌. من واقعا بلد نیستم هنر خانه داری رو 😔

من ی چند وقتیه مرتب شدم .بچه هم  داری؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم مرتبم

هم غذاهاي متنوع درست ميكنم

هم ظاهرم غمگين نيست

ولي شوهرم دوستم نداره🥲

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ظرفاتو سعی کن جمع نشه بشوری خونتو مرتب کن هرروز غذاهارو دستور پختشو ازتو اینترنت نگاه کن .فکر و خیال الکی هم نکن خوشحال و مهربون باش

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

صبح برنامه ریزی کارات بکن و روی کاغذ بنویس که دقیق هر یاعتی چکار انجام بدی از مرتب کردن تا پختن غذا 

و حتما تو برنامت کارایی هم برای روحیه بهتر خودت بزار مثلا مطالعه فیلم دیدن هرچی دوست داری

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من هم کم آشپزی میکردم همش میرفتیم خونه مامانم یا مامانش .دیدم انگار ی جوریه .شیرینی اینا هم بلد نبودم دستور ک میگرفتم میگفتم اخه این چیه ک من بلد نبودم .خودم الان آشپزی میکنم اصلن وقت نمیگیره میگم کاش از اول خونه خودم بودم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من هم مرتبم هم غذاهاي متنوع درست ميكنم هم ظاهرم غمگين نيست ولي شوهرم دوستم نداره🥲

تو رو خدا به منم کمک کن اینجوری باشم‌. ایشالا بفهمه که جه جواهری تو خونه داره 😔