2777
2789
عنوان

آرام بودن کودک ۹ ماهه

360 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها پسر دوستم ۹ ماهشه خیلییییییییییییییییییییی آرومه و توجهی به هیچی نداره چهار دست و پا نمیره ولی غلت میزنه با کمک میشینه به نظرتون بچه مشکل داره یه چیز دیگه اینکه چشماش همیشه انگاری خواب داره علت چیه والا میترسیمم چیزی بگیم ناراحت بشن

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

اون خودش مادره و میدونه 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر بچه مردم عیب نذار

بخدا قصدمون عیب نیست چون خواهر و برادر مریض داشتم اونم پنج تا میترسم اینم اونجوری بشه و نشه کاری کرد

دیروز توپ و گرفتم عکس العمل نشون نداد

باید الان مثلا چنتا وسیله که بزاره جلوش و مثلا یه ظرف بتونه بندازه تو ظرف

در مورد غلت زدن و چهار دست و پا بعضی بچه ها کلا چهار دست و پا نمیرن

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
وا چرا عیب داشته باشه مادرش حواسش هست خودش 

انشالله که همیشه تن بچه ش سالم باشه بخدا قصدمون عیب گذاشتن نیست فقط چون خیلی آرومه میترسیم

باید الان مثلا چنتا وسیله که بزاره جلوش و مثلا یه ظرف بتونه بندازه تو ظرف در مورد غلت زدن و چهار دس ...

نه اصلا بچه اصلا تو حال خودشه

انقدر من بچم اذیتم کرده وگریه او بود الان همه ی اروما بنظرم نرمالن😂😂

عزیزم زنده باشه انشالله بچه من اذیت کرد افتضاح شاید سر همونه من فکر میکنم نرمال نیست بچه های ما زیادی مارو اذیت کردن😂😂😂😂😂😂

عزیزم زنده باشه انشالله بچه من اذیت کرد افتضاح شاید سر همونه من فکر میکنم نرمال نیست بچه های ما زیاد ...

اره بابا ماخودمون دیوونه شدیم فکر میکنم همه باید مثل ما بشن😂دوستت شانس داره عزیزم بچه اروم خدا داده بهش