2777
2789
عنوان

نمیدونم چه کار کنم .

137 بازدید | 10 پست

سلام .برای بچه ی دوم با ای وی اف میخوام اقدام کنم .از دی ماه گذشته  .هر ماه یه اتفاق افتاده تا الان که هنوز انجام ندادم .دی مراسم داشتیم .بهمن ازمایشاتمو رفتم و دکتر قلب و.....اسفند خودم و همسرم کرونا گرفتیم .فروردین چون پریودی من دوم هست اونا تعطیل بودن .این ماه هم داره کلینیک جا به جا میشه گفت نیاین .چند بارم استخاره گرفتم بد اومد .زنگ زدم ۳۲۰۲۰ گفت دلتو بد نکن ولی یکم صبر کن بعدا برو .و یه مشاوره دیگشون گفت برو .خلاصه خیلی گیجم .چه کار کنم 

مگه چند وقته که اقدام کردی؟؟

برای هزینه چی چقدر میشه؟؟؟

منم سه سال منتظرم خداکنه کارو به ای‌وی‌اف نکشه

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوماه صبر کن توکل ب خود خدااا

توکلم به خداست .غیر از خدا به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم ولی خیلی گیجم .یه دلم میگه صبر کن شاید توی این عقب افتادن ها خیریتی هست .یه دلم میگه الان شرایطم خوبه حیفه از دست بدم.حداقل یه بسته از جنین هام و استفاده کنم

مگه چند وقته که اقدام کردی؟؟ برای هزینه چی چقدر میشه؟؟؟ منم سه سال منتظرم خداکنه کارو به ای‌وی‌اف ...

عزیزم من یه دختر قشنگ با ای وی اف خدا بهم داد .دوتا بسته جنین دارم .برای بچه دوم دارم اقدام میکنم

توکلم به خداست .غیر از خدا به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم ولی خیلی گیجم .یه دلم میگه صبر کن شاید توی ا ...

برات ازصمیم قلب دعا میکنم نازنینم 💕💕💕

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم من یه دختر قشنگ با ای وی اف خدا بهم داد .دوتا بسته جنین دارم .برای بچه دوم دارم اقدام میکنم

عزییزم ان شاءالله که موفق باشی

چند دراومد واست؟قیمتش

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
عزییزم ان شاءالله که موفق باشی چند دراومد واست؟قیمتش

من سال ۹۵ شروع کردم واسه پروسه ای وی اف حدودا بین ۵تا ۷تومن شد .البته من کلینیک خصوصی نمی رفتم. با سونو ها .دارو ها وتخم کشی و یک بار انتقال نا موفق همین حدود شد

من سال ۹۵ شروع کردم واسه پروسه ای وی اف حدودا بین ۵تا ۷تومن شد .البته من کلینیک خصوصی نمی رفتم. با س ...

اوه چقدر زیاد ان شاءالله که کار من به اینجا ها کشیده نمیشه

اوه چقدر زیاد ان شاءالله که کار من به اینجا ها کشیده نمیشه

انشالله .البته بعد از تخمک کشی من تخفیفات خوبی دادن که فقط انتقال اول شامل ما شد.یادمه انتقال اول ۲۰۰گرفتم انتقال دومم بدون تخفیف شد۶۰۰