من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه تو هر سنی مشکلات خودشو داره .. اگه دوست داری بیار ..
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عموما زایمانهای بعدی درد کمتری داره البته به دور سر بچه خیلی مربوطه، توان جسمی مادر هم موثره، مادر شوهرم پنج تا زایمان کرده میگه آخری از همه سخت تر بود
تی اولی دوساله ودوسه ماهه بود اقدام کردم البته من دست تنها بودم یه چند وقتی اذیت شدم اما الان بخدا کیف میکنم بچههام یکی شون چهار ساله واون یکیشون هفت ساله با اینکه جنس مخالفن اما هم بازی همن کاری به من ندارن