2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاستاز چیع

سرطان اولش فقط یکدونه توده ی اولیه هست اگه همون اول متوجهش بشن سریع عملش کنن بیارنش بیرون درمان میشه و تمام ولی اگر نفهمن این توده شروع میکنه بزرگتر شدن و تشکیل رگ میده با این رگ ها وصل میشه به رگهای دیگه ی بدن و سلول های سرطانی ازش جدا میشن با این رگها وارد جریان خون میشن میرن جاهای دیگه ی بدن و اونجاها مستقر میشن و تشکیل توده ی سرطانی جدید میدن به این میگن متاستاز یعنی پخش شدن توده ی سرطانی اولیه تو بدن و دیگه درمان نمیشه دیگه بدن رو پر توده و عفونت میکنه و بیمار رو میکشه متاسفانه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه ولی چون اقوام درجه اولم سرطان داشتن نگران شدم

نه بابا عمه من یه عمر یوبوست داشت هیچ وقت سرطان روده نگرفت شما باید غذاهای فیبر دارو سبزیجات زیاد بخوری چون شکمت کار نمیکنه نفخ و گازت زیاد