بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
برای من هرسال همینطوربوده اون سالهای خوب واقعاانگشت شماربودند مدت طولانی با غم وافسردگی ودردایاقم ودیگه بهش عادت کردم چقدربدکه ادم به یه دردبزرگ عادت کنه دیگه قلبمونمیسوزونه چون تقریبادیگه هیچ قلبی ندارم وهمش سیاه شده
اره باباعنترای میمون باکلی ارایش وعمل هم باز زشتن چقدربدم میادبااین اوسکلا حرف میزنی یاسوال میپرسی ج ...
وای آره یا وقتی بهشون میگی چقدر خوشگلی و فلان یههههه جوری قیافه میگیرن یکی نیست بگه آخه بدبخت من اگه ازت تعریف کردم نظر واقعیم بوده نه اینکه مثل توی خر برم خایـه مالی مردم رو کنم که شاید یه گوشه نگاهی بهم کنن
من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞