2777
2789

ازهمه ادمهامتنفرم میخوام فامیل سربه تنشون نباشه دلم میخوادباهرکی اذیتم میکنه وناراحتم میکنه دعواکنم وحرفهایی بزنم که دلشون بدجوربشکنه  دلم میخواد هسچکسونبینم دلم میخواداینستامو کاملا فامیلاروحذف کنم وفقط خودم بمونم  ازهمه متنفرم همه رومخن خانوادم روازشون متنفرم  واقعا دلیل اینهمه تنفر بخاطر رفنارهای بدو دلسردیایی هست که این جدت تقصیراونابوده بخوام روراست باشم ازهمه متنفرم حتی شماروهم بعضیاتونودوست ندارم  راستش بعضیاکه هیچی اکثرتونودوست ندارم چون خیلی وقتابعضیاتون الکی بهم گیردادیدوتوهین کردیدودلموشکستید 😥

به عنوان کسی که خودش از مردم الخصوص زن ها متنفره و خودمم یک دخترم می‌دونم چی میگی 

تشویق به هیچ کاری نمی‌کنمت ولی من خودم جدیدا هر کی هر چی میگه تا جایی که میتونم جوابشو میدم و نمیزارم حرف تو دلم بمونه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

خداروشکر فکر کردم فقط خودم الان اینجوریم

✨به نیتم امضامو بخون🥰أَمّن یجیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ و یکشِفُ السّوءَ و یجعَلُکُم خُلفاءَ الأَرضِ أَءِلهٌ مَع‌اللّهِ قَلیلا مَا ‌تَذکّرون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بغلم 🤗تنفر خون رو‌مسموم میکنه نکن جانم

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
به عنوان کسی که خودش از مردم الخصوص زن ها متنفره و خودمم یک دخترم می‌دونم چی میگی تشویق به هیچ کاری ...

افرین بهت منم همینکارومیکنم این شغالاوقتی سکوت کنی بدترهارمیشن واسیب میزنن وتوهین میکنن باید بایکی بدترازخودشون دربیفتن تابفهمن دنیادست کیه 

افرین بهت منم همینکارومیکنم این شغالاوقتی سکوت کنی بدترهارمیشن واسیب میزنن وتوهین میکنن باید بایکی ب ...

میدونی بعضیا واقعا لایق این هستن که بهشون برینی الخصوص این دخترای جنـده که قیافه میگیرن 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
خداروشکر فکر کردم فقط خودم الان اینجوریم

من خیلی اسیب دیدم وازم سواستفاده شدتااینطورشدم همش باهمه مهربون بودم برای همه دلسوزی کردم  همه روراهنمایی کردم امااین حرام ....ده ها  خوبی بهشون نیومده دیگه بجای اینکه فرشته وجودمونشونشون بدم شقطان وجودمو براشون نشون میدم وفعلااون همه اموررودردست میگیره وکاملاراضیم امااگه صداقت وخوبی ازکسی ببینم هرگز بهش اسیب نمیزنم و ازخودش بهترمیشم براش 😎

بیا بغلم 🤗تنفر خون رو‌مسموم میکنه نکن جانم

اتفاقاتنفرهرومم میکنه اون خوی حیوانی درونمو هروم میکنه دیگه محبت زیادکردم دیگه زیادبخشیدم الاوقت انتقام وتنفره ❤️

میدونی بعضیا واقعا لایق این هستن که بهشون برینی الخصوص این دخترای جنـده که قیافه میگیرن

اخ گفتی فداتشم دقیقاهمینطوره کاش میشدیه چاله کندوهمشونو دست وپا بسته انداحت تواون چاله وزنده زنده سوزوند

اخ گفتی فداتشم دقیقاهمینطوره کاش میشدیه چاله کندوهمشونو دست وپا بسته انداحت تواون چاله وزنده زنده سو ...

اکثرا هم آشغال و زشتن امروز پشت چراغ قرمز یه دختره ای یه جوری قیافه گرفت برام که نگم 

وای عنم گرفت 

از دخترای مغرور چندشم میشه

اصلا امسال سال بشدت 💩بود امیدوارم زود تر تموم بشه

برای من هرسال همینطوربوده   اون سالهای خوب واقعاانگشت شماربودند مدت طولانی با غم وافسردگی ودردایاقم ودیگه بهش عادت کردم  چقدربدکه ادم به یه دردبزرگ عادت کنه دیگه قلبمونمیسوزونه چون تقریبادیگه هیچ قلبی ندارم وهمش سیاه شده 

من خیلی اسیب دیدم وازم سواستفاده شدتااینطورشدم همش باهمه مهربون بودم برای همه دلسوزی کردم همه روراه ...

درکت میکنم من که تا میتونم فاصله میگیرم چون درگیر این افراد بشی مثل خودشون میشی انرژی منفین

✨به نیتم امضامو بخون🥰أَمّن یجیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ و یکشِفُ السّوءَ و یجعَلُکُم خُلفاءَ الأَرضِ أَءِلهٌ مَع‌اللّهِ قَلیلا مَا ‌تَذکّرون.

اکثرا هم آشغال و زشتن امروز پشت چراغ قرمز یه دختره ای یه جوری قیافه گرفت برام که نگم وای عنم گرفت از ...

اره باباعنترای میمون باکلی ارایش وعمل هم باز زشتن چقدربدم میادبااین اوسکلا حرف میزنی یاسوال میپرسی جوابتونمیدن اونوقت اگه مردبودیم نمیدونی چطوری ...نشونو میدادن بالا براش شغالا حقشونه باهاشون مثل حیوون رفتاربشه هرزششون همینه منکه دیگه باهیچ ادمی خودم سرصحبت بازنمیکنم چون عقده این مردم اکثرا

اره باباعنترای میمون باکلی ارایش وعمل هم باز زشتن چقدربدم میادبااین اوسکلا حرف میزنی یاسوال میپرسی ج ...

وای آره یا وقتی بهشون میگی چقدر خوشگلی و فلان یههههه جوری قیافه میگیرن یکی نیست بگه آخه بدبخت من اگه ازت تعریف کردم نظر واقعیم بوده نه اینکه مثل توی خر برم خایـه مالی مردم رو کنم که شاید یه گوشه نگاهی بهم کنن