2777
2789

عزیزای دلم اگه بگه کوچیک داریدو فعلا بچه نمیخواید و روش جلوگیری مطمئن ندارید توروخدا حتما یه روش مطمئن دائمی داشته باشید که بزرگ کردن دوتا بچه پشت سرهم وااااقعا سخته بخدا منکه دیگه کم آوردم،هرگز به جلوگیری طبیعی اطمینان نکنید،من.دخترم دوسالش بود یهو فهمیدم باردارم روش جلوگیری مون کاندوم بود مثلا فکرکنید اون ماهی که حامله شدم شاید دوبار رابطه داشتیم اونم با جلوگیری طبیعی ینی فقط همون یکی دوبارو از کاندوم استفاده نکردیم انگار با همون من حامله شدم😐 درصورتی که سالها بود مدل جلوگیری ما همینجوری بود و هیچ اتفاقی نیفتاده بود😢 الانم بچه هام دنیامن یه دختروپسر دارم دخترم سه سالش پسرم 6ماه،اما واقعا سخته یه توان و عصاب قوی میخواد،خلاصه که شل نگیرید وگرنه سفت میخورید😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز یه مطلب عجیب تو نت دیدم اونایی ک ال دی حال شون رو بد میکنه...بجای خوردن اونو در واژن قرار بدن اثر گذاریش همونه بدون عوارض

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من خود خواسته میخوام بچم‌دوسالش شد بعدیرو بیارم.ینی اشتباهه؟اخه دوس دارم دوتا بچه پشت هم بیارم و تمام

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عزيزم ميشه بگي حدودا بچه ها از چه تايمي اذيتاشون كم ميشه؟ منظورم اينه كه نخواد پا به پاش باشم 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه