2777
2789

من ماشین شوهرمو سر ظهر دزدیدم هول کردم رفتم تو کوله برق بعدشم همونجوری ولش کردم سویچ گذاشتم توی راهرو و رفتم خونه بابام از اونجا بشزنگ زدم ماشین سر کوچه رفته تو کوله برق 

😍خدایا شکرت 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تیبا داشتم ۱۷ تومن خریده بودم یه تصادف کردم ۶ تومن خرج تعمیرش شد😏😏

ماه قبلش هم ۱ تومن 

بیچاره تیبام😔

توی رانندگی سعی کن هول نشی ، مغرور هم نشی 

من جفت تصادفام سر حس غرور بود ، سرعت بالا و فاصله کم 

یک بار خواستم از یک کوچه دربیام تنگ‌بود بعد عقب ماشین مالیده شد به جلوی ماشینی که پارک کرده بود 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
یک بار خواستم از یک کوچه دربیام تنگ‌بود بعد عقب ماشین مالیده شد به جلوی ماشینی که پارک کرده بود  ...

وای اینم بده اینجوری سختتره که به یه ماشین دیگه اسیب بزنی. من رنگ به رو نداشتم ماشینم صفر بود 😑

مردم من

اوایل رانندگبم  ک حس میکردم خیلی خوب میرونم چنان زدم به جدول ک تایر جلویی ترکید کلا...بابام پیشم بود باحالت اینجوری😠 هی پشت سرهم میگفت : پیاده شو ببینم ..پیاده شو ببینم....🤭🙈