⭐нα∂ιѕ⭐:تغذیه قبل انتقال : گرمی بخور اصلا سردی نخور سیاهدونه و عسل روزی دو ق غچای دارچین و زنجبیل و زعفرون گل گاو زبون برای ارامش روغن مالی و بادکش رحم و تخمدان و کمر مکمل ها مثل اوابوست پروکسید فرتیل اید ویتامین ای و سی و دی و ب کمپلکس برای خودت و همسرت شیره انگور و ارده و عسل و مربای به برای صبحونه تخم مرغ محلی و روغن محلیاز یکماه قبل انتقال هفته ای یک امپول نوروبین بزنید ..اخرین امپول شب قبل انتقال باشه د3 هزار و کیوتن هم روزی یکی
عزیزم امشب شب حسن مجتبی هستش برات آیت الکرسی میخونم انشاالله خدابهت نی نی روبده وانتقالت مثبت بشه به حق اینماه عزیز😍😍😍😍😍
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
منم مشکل شما چیه من پلی کیستیکم و لوله رحمم ندارم همسرمم لب مرز اینبار 30 میلیون خرج کردم واق ...
درکت می کنم عزیزم
خیییلی سخته
منم 4 بار منفی شد
بار پنجم موفق شدم
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بچه ها یکی امروز مرکزبود انتقال داده بود 3تا این نکات ورعایت کرده بود مثبت شده بود خداراشکر
وقتی نشه نمیشه
اصلا به خوراکی و اینا نیست
فقط خدا باید بخواد و بس
انشالله همه ی منتظرا به همین شب عزیز دلشون شاد بشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اها مرسی گفتی من فکر میکردم میگفتن انتقال جنین یعنی از مادر در میوردن انتقال میدادن به یه زن دیگه & ...
اینم هست
وقتی یه نفر رحمش توانایی نگه داشتن بچه رو نداشته باشه
انتقال میدن به یه رحم جایگزین
ان شاءالله 🙏🏽🙏🏽 با اینکه خیلی مسیر سختیه ولی باید دوباره از اول شروع کنم التماس دع ...
خیلی سخته
ولی به شیرینیش می ارزه
سختی داره زیاد
من خودم دو بار هایپر شدم مرگو جلو چشمام دیدم
ولی واقعا می ارزه به نتیجه ش
توکلت بخدا باشه
اصلا ناامید نشو