با نام خدای مهربون............................ کارهای قبل از انتقال لوبیا سبز واسه شام و ناهار, یه هفته قبل آب انار شیرین,با روغن سیاه دانه شکم رو چرب کنید, سمیرا جون گفتن نشاسته باشیر گرم زرده تخم مرغ محلی یه کوچولو شکر قاطی کنین بخورن ولی من نمیتونم شیر بخورم ترجیح میدم با آب گرم قاتی کنم بخورم, میتونین یه چند روز قبل از انتقال جنین شروع به خوردن شیر سویا بکنیم, دوستمون گفتن به رو آب پز کردن و خوردن , آمپولاش رو توی خونه استفاده کردن اصلا شیاف استفاده نکرده چون دکتر بهش گفته آمپول خوبه , من خودم فقط گرمیجات میخورم دکتر طب سنتی گفته بهم بیشتر خرما رو با روغن زیتون یا کوچولو تفت میدم بهش پودر دارچین میزنم میخورم , بعد از انتقال هم غذاهای نشاسته دار مثل سیب زمینی آب پز و برنج, ماکارونی دوستای گلمون گفتن که خوردن, به آب پز, انجیر رو گذاشتن داخل آب داغ چند ساعت بعدش خوردن, یه قاشق نشاسته رو با یه لیوان آب سرد قاتی کردن و نوشه جان کردن تا یه هفته بعد از انتقال جنین , و شیر سویا هم حتما بخوریم,مربای به هم میتونیم بخوریم استراحت هم که سه روز اول انشاءالله به امید و لطف خدای بخشنده و مهربون ما هم مامان بشیم