2777
2789
نه گلم  بعضیا به طور عادی تخمک و اسپرم نمیتونن با هم لقاح کنن اینا رو می گیرن اسپرم رو به داخل ...

اها مرسی گفتی من فکر میکردم میگفتن انتقال جنین یعنی از مادر در میوردن انتقال میدادن به یه زن دیگه

مثل رحم اجاره ای 🤣🤣🤣🥴🥴

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
منم دو بار پانکچر شدم دوبار هم انتقال منفی 😭  جنین هم ندارم دیگه 🥺

عزیزم ناامید نباش 

تو این راه فقط باید مداومت کنی و خسته نشی 

هر چندمی دونم هزینه ش زیاده ولی باز هم انجام بده 

حتما میشه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو بار پانکچر شدم دوبار هم انتقال منفی 😭  جنین هم ندارم دیگه 🥺

منم مشکل شما چیه من پلی کیستیکم و لوله رحمم ندارم همسرمم لب مرز 

اینبار 30 میلیون خرج کردم واقعا ضربه مالی و روحی بدی بود گفتم اشکال نداره فقط مثبت شم  هزینه اش مهم نیست ارزش داره ولی متاسفانه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم ناامید نباش  تو این راه فقط باید مداومت کنی و خسته نشی  هر چندمی دونم هزینه ش زیاد ...

ان شاءالله 🙏🏽🙏🏽 

با اینکه خیلی مسیر سختیه ولی باید دوباره از اول شروع کنم 

التماس دعا 🙏🏽

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
نه گلم  بعضیا به طور عادی تخمک و اسپرم نمیتونن با هم لقاح کنن اینا رو می گیرن اسپرم رو به داخل ...

کسی که از یه نفر دیگه انتقال میشه بهش پدر و مادرش کدومه

خیلی ببخشید ها زیاد سوال میپرسم

کسی که از یه نفر دیگه انتقال میشه بهش پدر و مادرش کدومه خیلی ببخشید ها زیاد سوال میپرسم

عزیزم تخمک و اسپرم از خودشونه یکی مثل من لوله رحم ندارم و طبیعی باردار نمیشم اسپرم و تخمک میگیرن ازمایشگاه لقاح میدن و به رحمم خودم بر میگرونن 

چون لوله رحم نباشه یا مصدود باشه روند عادی باردار رخ نمیده تخمک نمیرسه به اسپر

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
خودم مشکل ندارم همسرم ضعیفه  البته پانکچر دوم داروهام ایرانی بودن سینال اصلا جواب نداد 😭

گرید جنینت چی بود من ب بودم

من دفعه قبل گونال این دفعه سینال اف

من خودم تو اتاق عمل این دعا رو میکردم ( خدایا اونایی که بچه ندارن به اونا هم بچه بده این اذیت هایی رو که ما کشیدیم اونا هم بکشن از لحاظ خوب ) چون من خودم خیلی اذیت مشدم

‍ ‌ 🔴 #مراقبت_های_قبل_و_بعد_از_IVF✅خوردن آب و نشاسته از روز انتقال تا 3 الی 4 روز✅خوردن به و مربای به ، به لانه گزینی کمک میکنه البته بهترست که به را خام نخورید.✅دفع استرس و حفظ آرامش✅خوردن ملین هایی مثل آلو و انجیر✅قبل از انتقال میتوانید از قرصهای مکمل و تقویتی مثل مولتی ویتامین، امگا3، ویتامینC, ویتامینD, روی، ویتامینE, سلنیوم، کیوتین استفاده کنید. قبل از انتقال هردو برای خوردن ویتامینها میتوانید با پزشکتان مشورت کنید یا از داروخانه کمک بگیرید.✅ویتامینD به لانه گزینی کمک میکند.✅قبل از انتقال خوردن آواکادو✅از روز انتقال آناناس را 5 قسمت کرده و روزی یک قسمت میل کنید.✅خوردن انار به لانه گزینی کمک میکند.✅قبل از انتقال از گرمی و بعد از انتقال از سردی استفاده کنید.✅قبل از انتقال : جوانه گندم _ کلپوره_ سیاهدونه_ دارچین و عسل_ معجون_ خرما_ چهار مغز_ شیرموز و عسل و سیاهدونه_ مخلوط عسل و دارچین✅بعد از انتقال : نخوردن گرمیجات و ادویه_ خوردن سمنو_ سوپ_ روغن زیتون_ ماکارانی_ سیب زمینی و پودر جوانه گندم برای لانه گزینی❌کنجد ، آویشن، آبغوره، زرشک، زعفران ، دارچین، عسل، خرما بعد از انتقال ممنوع❗️✅خوردن ژل رویال توسط هردو قبل از انتقال✅بعد از انتقال نخوردن غذاهای نفاخ✅ورزش ایروبیک مهمترین عامل در خونرسانی رحم و دور شدن از استرس و دریافت انرژی مثبت✅ 2 شب قبل از انتقال بستن زیر دل با مخلوط عسل و سیاهدونه و دارچین

با نام خدای مهربون............................ کارهای قبل از انتقال لوبیا سبز واسه شام و ناهار, یه هفته قبل آب انار شیرین,با روغن سیاه دانه شکم رو چرب کنید, سمیرا جون گفتن نشاسته باشیر گرم زرده تخم مرغ محلی یه کوچولو شکر قاطی کنین بخورن ولی من نمیتونم شیر بخورم ترجیح میدم با آب گرم قاتی کنم بخورم, میتونین یه چند روز قبل از انتقال جنین شروع به خوردن شیر سویا بکنیم, دوستمون گفتن به رو آب پز کردن و خوردن , آمپولاش رو توی خونه استفاده کردن اصلا شیاف استفاده نکرده چون دکتر بهش گفته آمپول خوبه , من خودم فقط گرمیجات میخورم دکتر طب سنتی گفته بهم بیشتر خرما رو با روغن زیتون یا کوچولو تفت میدم بهش پودر دارچین میزنم میخورم , بعد از انتقال هم غذاهای  نشاسته دار مثل سیب زمینی آب پز و برنج, ماکارونی دوستای گلمون گفتن که خوردن, به آب پز, انجیر رو گذاشتن داخل آب داغ چند ساعت بعدش خوردن, یه قاشق نشاسته رو با یه لیوان آب سرد قاتی کردن و نوشه جان کردن تا یه هفته بعد از انتقال جنین , و شیر سویا هم حتما بخوریم,مربای به هم میتونیم بخوریم استراحت هم که سه روز اول انشاءالله به امید و لطف  خدای بخشنده و  مهربون ما هم مامان بشیم