بچه ها من از موعدم گذشته و فقط یک روز کمی لک بینی داشتم دیشب بی بی چک استفاده کردم بعد نیم ساعت دیدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاده و صبح دیدم قشنگ دوتا خط مشخصه دوباره رفتم یکی دیگه خریدم اول زد منفی ولی بعد دوساعت مثبت شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا حالا هیچوقت دقت نمیکردم همون لحظا که منفی میشد بی بی رو مینداختم دور دیشب بعد نیم ساعت دوبارا چشم با بی بی خورد نگا کردم یک هاله کمرنگ دیدم شوکه شدم میگم کاش مثل همیشه همون اول میتداختم دور
۱۷روز گذشته و من نشدم فعمیدم ک همش الکیه البته زودم زدم براهمه یکسان نیس ک زود جوابت بده ایشالاشب میرم ازمایش اگه خدابخاددبعد۲سال مادرشدم ب احتمال زیاد ابجی توم مواظب خودت باش تست نزن دیگه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه