2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 19245 بازدید | 92 پست
عزیزم انتقال داشتین؟روز چندم لک دیدین؟

سلام اره عزیزم امروز روز11 هستم روز9-10لکه بینی داشتم گفتم پریودمیشم الان بعددیروزدوستان گفتن اسپرین قطع کنم ویه امپول اضافه کنم بعد امروز قطع شد. 

دعام کن تاشنبه ازاسترس نمیرم. دعاکن خوش خبرباشم دیگه منفی نشه😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خدا به هر کی واقعا دوست داره بچه بده 😍

ایشالا

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

تا حالا هیچوقت دقت نمیکردم همون لحظا که منفی میشد بی بی رو مینداختم دور دیشب بعد نیم ساعت  دوبارا چشم با بی بی خورد نگا کردم یک هاله کمرنگ دیدم شوکه شدم میگم کاش مثل همیشه همون اول میتداختم دور 

سلام اره عزیزم امروز روز11 هستم روز9-10لکه بینی داشتم گفتم پریودمیشم الان بعددیروزدوستان گفتن اسپرین ...

ایشالا که بارداری دوست عزیز

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
سلام اره عزیزم امروز روز11 هستم روز9-10لکه بینی داشتم گفتم پریودمیشم الان بعددیروزدوستان گفتن اسپرین ...

عزیزم...خدا انشالله به حق این ماه عزیز قلبتو شاد کنه.انشالله جواب زحماتتو میبینی،برات حمد میخونم

بهده ۳روز زدم منفی بود 

۱۷روز گذشته و من نشدم فعمیدم ک همش الکیه البته زودم زدم براهمه یکسان نیس ک زود جوابت بده ایشالاشب میرم ازمایش اگه خدابخاددبعد۲سال مادرشدم ب احتمال زیاد ابجی توم مواظب خودت باش تست نزن دیگه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

امروز موعدمه. بی بی چکم خیلی کمرنگ بود. الان منتظرم ببینم واقعا پریود میشم یا نه.

عکسشوداری؟ بفرس برای منم خیلی کمرنگ بودبارداربودم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

من اولین ماه اقدامم بود واقعا انتظار چقد سخته😔 ایشالا خدا ب برکت ماه رمضون به هرکی بچه میخاد بچه بده همین ماه