2777
2789
عنوان

سرد شدن مرد

228 بازدید | 9 پست

بچه ها اگه بدونین ی مرد دوستون داره ولی به دلایلی سرد شده و نمیخاد حرف بزنه باهاتون چکار میکنین ؟ 

نگید میگم به جهنم و ... چون من عاشقشم 

کم محلی کنم ؟ 

واسش عکس بفرستم 

نفرستم 

پیام بدم ندم 

چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه حق با اونم باشه خودمو مجبور میکنم سرد و بی تفاوت باشم. در غیر این صورت مرداد فکر میکنن به اونا وابسته و محتاجیم و سعی میکنند ازمون فرار کنن

نترس از فرا رسیدن نقطه پایان زندگی، بترس از مجهول بودن نقطه آغاز زندگی.
اون مرد چه نسبتی باهاتون داره؟ دوستید نامزدید عقدید چی هستید؟ چند سالتونه؟ چند وقته با هم هستید؟&nbs ...

من ۲۲ اون ۳۳ پسر عممه 

آدم خیانتکارو اینجوری هم نیست 

ایران هم نیست 

هنوز خواستگاری هم نشده زنگ زد که پدرو مادرش خواستگاری کنن که اینجوری گفتن البته مامانش راضیه 

من ۲۲ اون ۳۳ پسر عممه  آدم خیانتکارو اینجوری هم نیست  ایران هم نیست  هنوز خواستگار ...

خوب اول اینکه ببینید از کی و به چه دلیل سرد شده. بعد از اون خیلی دقیق باید به همه جوانب این رابطه فکر کنید. کسی که خارج از کشوره یعنی بعد از ازدواج احتمالا باید برید باهاش پس دیگه حمایت خانواده رو ندارید. باید از همه نظر بهش اطمینان کافی داشته باشید و از علاقش به خودتون مطمئن باشید.

خوب اول اینکه ببینید از کی و به چه دلیل سرد شده. بعد از اون خیلی دقیق باید به همه جوانب این رابطه فک ...

میدونه که دوستم داره 

ولی خانوادش یعنی بابا و داداشش گفتن اگه ازدواج کنی با فامیل رابطه فامیلامون خراب میشه و ...