2777
2789
عنوان

نوزاد ۱۵ روزه و مک نزدن

1544 بازدید | 7 پست

دختر من امروز ۱۵ روز شه اوضاعی داشتیم تو ۱۱ روز اول تو بیمارستان بود و خیلی اوضاع بدی بود تاپیکهای‌ قبلم‌ هست خیلی اوصاع وخیمی بود الان خداروشکر خیلی اوضاعش‌ بهتر شده 

الان اوردمش‌ خونه ولی مک زدنش‌ خیلی ضعیف هست البته بگم ۸ رور اول با لوله بهش شیر میدادن از روز اول مک نزده کم کم خودم بهش کمک کردم کمی مک زد و پستونک گرفت الان هنوزم ضعیف مک میزنه میخوام ببینم چقدر طول میکشه درست بشه و راحت مک بزنه

سینه رو به زور هم نمیگیره‌

بگید‌ بنظرتون درست میشه طوریکه خودش مک بزنه‌ و نخواد دست من همش زیر چونه اش باشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
عزیزم فکش ضعیفه اما اگر نگرانی که هی شیشه بدی و از سینه بیفته، یه اس ان اس بگیر و کنار سینه ت بذار ...

ایت که گفتین چی هست؟ 

اینم بگم پستونک رو هم ضعیف مک میزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایت که گفتین چی هست؟  اینم بگم پستونک رو هم ضعیف مک میزنه

فکش ضعیفه عزیزم

این تاپیکو بخون

من شیرم خیلی کم بود و اینجوری به بچه م شیر کمکی میدادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1098121/با-کمترین-هزینه-خودتان-برای-دادن-شیر-کمکی-به-نوزاد-دستگاه-sns-بسازید

فکش ضعیفه عزیزم این تاپیکو بخون من شیرم خیلی کم بود و اینجوری به بچه م شیر کمکی میدادم htt ...

عزیزم به نظر شما چقدر طول میکشه که بچه ام مک زدتش‌ راه بیفته حداکثرش‌ رو بگید حالم خوش نیست بچه ام ضعیف هست میترسم ضعیف تر بشه

عزیزم به نظر شما چقدر طول میکشه که بچه ام مک زدتش‌ راه بیفته حداکثرش‌ رو بگید حالم خوش نیست بچه ام ض ...

همیشه تاپیکت رو داشتم و‌ دورادور پیگیر حال نی نی تون بودم الان این تاپیکو دیدم خیلی خوشحال شدم ک بهتر شده و امیدی هست

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴
همیشه تاپیکت رو داشتم و‌ دورادور پیگیر حال نی نی تون بودم الان این تاپیکو دیدم خیلی خوشحال شدم ک بهت ...

ممنون گلم دکترها خیلی امیدواری دادن که جیزیش نیست تو سونو فقط کیست نشون داده که قابل رفع هست به مرور نوار نغزش هم خوب بود ولی تا دوهفته دیگه که نوبت دوباره داره برای نوار مغز و رفتن پیش فوق تخصص گفتن باید روزی دوبار قرص ضد تشنج بخوره خیلی گیج و منگ هست موندم جیکار کنم میترسم وزن نگیره و بی جون بمونه 

تورو خدا راهنمایی کنید بنظرتون چقدر طول میکشه که مک زدنش‌ عادی بشه؟