2777
2789
عنوان

دامادمون خیلی کثافته بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 41346 بازدید | 151 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رفتار درست هست همینطور سردبرخورد کن دیگه باهاش شوخی نکن.هر وقت دیدیش خودتومشغول کاردیگه ای کن

قطعا همینکارو میکنم اما جواب بقیه رو چی بدم هیچکس ازمن انتظار همچبن رفتار سردی نداره

متاسفانه حدسم درست بود راجع ب عنوانت 

ببین عزیزم اگر همسرت رازداره  به همسرت حتتتما بگو 

چون اون آقا کرم داره،ممکنه هوس کنه زندگی تورو ب هم بریزه طوری قضیه رو برای همسرت جلوه میده که تو خیانتکار بنظر میای 

اگه  با توجه ب شناختی ک از همسرت داری،ایشون قراره بره دعوا کنه با شوهرخواهرت و گند قضیه دربیاد،نه نگو 

چون زندگی خواهرت خراب میشه

میدونی عزیزم این موضوع جوریه ک هرکار کنی،حس میکنی یه خیانتکاری 

اگه ب خواهرت موضوع رو نگی،حس میکنی خواهرت داره حیف میشه تو اون زندگی و حق داشت بدونه 

اگه ب خواهرت بگی و اون زندگیش خراب شه،با خودت میگی کاش نمیگفتم و تو بی خبری خودش می موند و کارش ب طلاق نمیکشید

اگه میشه اول با یه مشاور صحبت کن اگر نیاز شد همسرت هم در جریان بزار

نمیدونم چیکارکنم مشکلی ندارم که به همسرم بگم اما خواهرم چی اونم نسبت به تغییر رفتارم حتما علتشو میپرسه 

بهشون نگو ولی اصلن تودیددامادتون نباش جلوشم اگه بودی دیگه اینقدپرانرژی خودتونشون نده مرداعاشق زن پرشورن شماخیلی بهش نزدیک شده بودی حالاتامیتونی فاصله بگیراخلاقتم جلوی اون عوض کن تااوضاع درست شه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

خیلی سرد برخورد کن رابطتتو کم بکن در حد سلام وسلام با سلام نکردن خودتو تابلو میکنی خیلی معمولی باش در عین حال سرد و بی روح به شوهرت بگی همه چیو بدتر میکنی عین اینه بلاخره این کار اون مثل اینه که به ناموس شوهر تو دهن کجی کرده تیکه انداخته تازه از اونم بدتر به شوهرت بگی رابطتتو با شوهرت بهم میریزی دخالت نکن تو رابطه ی خواهرت و شوهرش تو الان هر کمکی لازم بوده کردی به قولی از نطر روانشناسی مادر دوم بازی ام دراوردی اونا اگه بخوان باهم بمونن میمونن اگرم قسمت نباشه باهم بمونن چه الان چه سی سال دیگه از هم جدا میشن 

اصلا به همسرت نگو اصلا و ابدا  تا عکر داری پشیمون میشی شاید اونم بی منظور گفته ( یک درصد)&nb ...

اخه عزیزم همسرم خیلی تیزه خب قطعا علت رفتارمو میپرسه چی بهش بگم چه بهانه ای بیارم

قطعا همینکارو میکنم اما جواب بقیه رو چی بدم هیچکس ازمن انتظار همچبن رفتار سردی نداره

حامله شو

شاید احمقانه ب نظر بیاد

اما حامله ک بشی کمتر میری خونشون بعدشم سرگرم بچه ای دیگ کلا همه فکر میکنن ذهنت درگیره بچه شده و مثل قبل نیستی

تو دنیای من کـور ب کـر میگ خوشگل✌🏻💜نیمه گمشده چیه؟؟؟ من خودم تنهایی کاملــــم❤✌🏻
نمیدونم چیکارکنم مشکلی ندارم که به همسرم بگم اما خواهرم چی اونم نسبت به تغییر رفتارم حتما علتشو میپر ...

بهترین گزینه اینه که با یک مشاور خانواده صحبت کنی

اونا حتما یه راهکاری واسه این جور موقع ها دارن❤

💖
خب سرد برخوردم کنم بقیه متوجه میشن نمیدونم چه جوابی بهشون بدم همسرم وخواهرم اگه علت تغییر رفتارمو بپ ...

نمیخواد برای همسرت همه چیو تعریف کنی ولی بهش بگو به خاطر اینکه باخواهرم بدر رفتاری کرده یا مثلا بگو خواهرمو اذیت کرده چه میدونم ی چیزی بگو دیگه بگو به خاطر اینا ازش بدم اومده.خواهرم کنارش احساس خوشبختی نداره.اصلا اون قصیه رو نگو پیامارو پاک کن اگه شوهرت ببینه برات بد میشه.