2777
2789
عنوان

روغن بدن یا لوسیون؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9404 بازدید | 119 پست
مرسی قربونت شم 💕💜 قیمتشون چنده؟ خوب رطوبت میزارن!

اره ما ک گذاشتیم، کانلا اختلاف حس کردیم، بینی من در فصل زمستون خشک میشد و پوستم خارش میگرفت. چون خونمون بخاری هم هس

این ک گذاشتیم،بعد چند روز مشکلات من کم شد و ب صفر رفت. شعله بخاری رنگش تغییر میکنه ک ما تحقیق کردیم دیدیم واسه همین بخوره ولی مشکلی نداره. مواد و املاح اب، در فضا موجب تغییر رنگ شعله بخاری شده ن

ولی راستش همسرم چندسال قبل از ازدواج واسه اتاق خودش  خریده بود و مصرف نکرده بود. اورد خونمون. اصلا نرخ نمیدونم. ولی دیجی کالا حتما داره. یه سدچ کن ک انواع و قیمت دستت بیاد. بخور داغ هم هس ک خب نحوه ش فرق داره. این کم‌مصرف تره و تابستونا هم خوبه

حالا فک کنم دیحی کالا دوکاره ش هم داشته باسه. بخور سرد و گرم هردو در یک دستگاه. لابد انتخابیه. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کجا هستید من تهرانم مرکز لیزر پریشان پونک میرم توی پونک بلوار امام حسن اما آنقدر هزینه نمیکنم ال ...

عزیزم منم خشکی و اگزمای پوست دارم

من تو این کرونا نمیتونم تهران دکتر بیام

میشه راهنماییم کنین دکتر چه دارو ها و کرمایی بهتون میدن برا خشکی و رفع شدن خارش پوست؟

من واقعا خارش پدرمو در اورده😔

اره ما ک گذاشتیم، کانلا اختلاف حس کردیم، بینی من در فصل زمستون خشک میشد و پوستم خارش میگرفت. چون خون ...

💕💜💕عالیه عزیزم خارش پوست من خیلی بده 

کلافه ام کرده خسته شدم بخدا

مرسی سفارش میدم

عزیزم منم خشکی و اگزمای پوست دارم من تو این کرونا نمیتونم تهران دکتر بیام میشه راهنماییم کنین دکتر ...

اگر خارش داری قطعا اوره ی پوستت پایینه من اگزمام صدف بود مال تو چیه ک بگم چیا بزنی

متخصص رفتم ولی گنده ترین کاری ک بخوان بکنن ی امپول کورتون بدن برا خارش آزمایش و اینا نمینویسن😒

نه خوب اینکه خوب نیس🤔 چی بگم. سایدم باید بسازی. و با همینا سر کنی.‌بعضیا پوستشون اینجوریه دیگه. شاید کرم های دست ساز بهتر باشن🤔  یا وازلین.

ولی اونا هم معمولا فقط واسه دست و صورت و نهایتا کف پا  هستن ک شبا بزنی.ب درد کل بدن نمیخوره. چرب  و چیلی میشه ادم.🤔🤔

💕💜💕عالیه عزیزم خارش پوست من خیلی بده  کلافه ام کرده خسته شدم بخدا مرسی سفارش میدم

ان شالله ک ثمر بده

اگر خارش داری قطعا اوره ی پوستت پایینه من اگزمام صدف بود مال تو چیه ک بگم چیا بزنی

نه برا من صدف نیس

اگزمای آتوپیک

از بچگی خشکی پوست دارم

ینی پوست میشه فقط و به شدت میخارع

عزیزم اخه کرم های حاوی اوره و اوسرین مثل ثمین ۱۰ درصد

پوست رو تیره نمیکنه؟

منم کرم مرطوب کننده مدل اینتنسیو کیو وی  و لوسیون کیووی رو دارم از دیجی کالا گرفتم ...

لوسيون ربطي به خارش نداره عزيزم.

شما بايد ببني علت خارشت چيه.من وقتي دچار خارش ميشم يك امولسيوون كه دارو هست ميزنم به بدنم..بقيه مواقع لوسيون.

البته باير بريد دكتر تشخيص بدن خارشون از چهي

💕

نه برا من صدف نیس اگزمای آتوپیک از بچگی خشکی پوست دارم ینی پوست میشه فقط و به شدت میخارع عزیز ...

لوسیون اتوپیا 10درصد اوره با کرم فرانسه ی کیووی برای روی دستم کرم نرم کننده ثمین با اوره 5درصد و هفته ای دوتا قرص های امگا3ک 30عددبودن و ی کرم دست ساز داروساز درست کرده ک لوسیون شده برای بعد از حمومم واینک اگر صدفم نمایان شه دایونکس مصرف میکنم ک الان تو بازار موجود نیست من از طریق بنیان شهید ک برای دوست بابام بود گرفتم چون داروی خارجیه

لوسیون بدن ویکتوریا سکرت با عطر کارامل بگیر فوق العاده است هم خیلی پوست رو نرم میکنه هم تا چند ساعت ...

حقیقتا هزینش خیلی زیاده خیلی  بذار خودم شاغل بشم بعد از این مارکا