2777
2789
عنوان

روغن بدن یا لوسیون؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9407 بازدید | 119 پست
حس میکنم روغن بدن ها چون چربی دارن باعث خشکی بیشتر هم میشن چون میدونی چیه حس رطوبت نمیدن فقط پوست ا ...

ببین در واقع یا باید تجربی بدن خودت بشناسی و یا از دکتر متخصص بپرسی

همه طبق تحربه میگن. ولی واقعیت اینه ک دو نوع حس خشکی داریم. گاهی پوست رطوبت کم‌میاره ک در سنین بالا بیشتره و اسی هنوز کم ساله. و یا گاهی چربی کم‌میاره. وقتی پوستی نرمال اوضاعش خوبه ولی  بعد از دوش، خشک شده، احتمالا چربی کم اورده. وگرنه ک در معرض کلی بخار اب بوده.

ولی اگر کلا پوستی خشکه، یعنی اب و چربی جفتش کم‌میاره. پس لوسیون واجبه. 

خیلی مهمه ک پوستی اولا خشکه یا چرب. جوش میزنه یا نمیزنه. گاهی پوستی چربه و جوشدار ولی باز نیاز ب مراقبت در سنین بالا داره. خصوصا از سی ب بعد. ک مستعد چین و چروک نشه. اونوقت باید لوسیون بزنه.‌و..... کلا وابسته ب پوسته. ک ایشون جی ترجیح میده🤭🤭

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در این حد خشک نیست ولی خیلی خشکه     خودم لوسیون میزدم ولی حس میکنم یا برندش خ ...

هم لوسیون هم روغن بدن فیروز خوبو قیمت مناسبن هردفعه یکیشو بگیر تست کن ببین کدومشو بیشتر میپسندی دیگه همونو بگیر🙂

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست...

من از دوران مدرسه اپي ميكردم الان ٣١ سالمه🥴(سابقه طولاني دارم)اونموقع موي زير پوستي درمياوردم مد بود روغن مورچه اصل ميزديم هم ريشه مو رو ميسوزند هم باعث نيشه مو برنگرده..

اليته از جاي مطمئن ميگرفتيم و واقعا تاثير داشت بدن رو ميشايم بعد كلا روغن ميزديم تا جذب بشه..مثل بقيه روغنام نبود زود جذب ميشد.. من حدود شش ساله نرفتم ولي خيلي جاهاي بدنم هنوز مو نداره از همون موقع

💕

من سنم کمه     الان برم لیزر بعد بارداری شاید همش برگرده جلسه هم از 500 کمتر نیس حیفه خب ...

مگه کجا هستید من تهرانم مرکز لیزر پریشان پونک میرم توی پونک بلوار امام حسن اما آنقدر هزینه نمیکنم البته من رفتم تو شارژ وماهی نمی‌رم توتال هم رفتم واینک برای پوستت هرچیزی رو از هرکسی می‌شنوی نزن من میرم قیطریه پیش دکتر مژده سرلک قبل عید ک ویزیتش 80بود اما خیلی دکتر خوبیه من خشکی واگزمای پوست دارم داروهاولوسیون و کرم هایی ک تجویز می‌کنه عالیه

نه من منظورم یه چی دیگس جان دلم💕 میگم کلا دیگ با ی بار بعد حموم لوسیون زدن دیگه تا نوبت بعدی حمام ...

من نه. چون پوستم خشک‌نیست.‌ این‌جربی اگه چندساعت نگهش داره، خودش شروع میکنه ب ترشح. خصوصا ایامی از سال ک هوا خیلی خشک نیس. ولی اونایی ک پوستشون خشکه باید این وسطا بازم بزنن

ولی بگم اوایل بارداری ک موستم خشک تر شده بود، لوسبون ک میزدم بیشتر ممکن بود همچنان حس خشکی و خارش بمونه ها. ب درجه خشکی موستم بستگی داره. 

در کل من و همسرم ب این نتیجه رسیدیم ک یه بخور سرد، ۲۴ ساعته تو خونه کار کنه. الانم ک باردارم، شبا بالاسر منه

خیلی موثره

اما اگر براي خشكي پوست ميخواي بايد كلا يك برنامه روتين بزاري

صابون استقادع نكني..از پن استفاده كني..ليف نزني به پوستت

با حوله نكشي به بدمت صبر كني بدن خودش خشك بشه.

از لوسيون هاي اب رسان استفاده كني..و كامل جذب پوستت بشه

روغن بچه اينا مصنوعين اصلا جذب ندارن..

روغن آرگان جذبش خيلي خوبه..

لوسيون كي يو وي اصلا تخصص براي بدن و پوست هست و از قديم بود و توي خارجم حرف اول رو ميزنه فعلا

💕

اما اگر براي خشكي پوست ميخواي بايد كلا يك برنامه روتين بزاري صابون استقادع نكني..از پن استفاده كني. ...

لوسبون بدن کیوی خیلی عالیه. 

هنینه. اگه کسی پوستش خسکه نباید زیاد در دمای گرم حموم و زیر اب داغ بمونه. لیف نکشه. 

من ک اصلا ننیفهمم هردفعه چرا بقیه لیف میزنن. دیگه هفته ای حداقل سه بار داریم دوش میکیریم. چرک و کثیفی نمیمونه ک. من هفته ای یه بار یه لیف نرم میزنم. خیلی نرم. 

شامپو بدنم خوبه خیلی

من نه. چون پوستم خشک‌نیست.‌ این‌جربی اگه چندساعت نگهش داره، خودش شروع میکنه ب ترشح. خصوصا ایامی از س ...

بخور سرد مرطوب میکنه؟

میشه بپرسم اسم دستگاهتونو؟ یا اگه ممکنه عکسشو برام بزار عزیزم💕

بخور سرد مرطوب میکنه؟ میشه بپرسم اسم دستگاهتونو؟ یا اگه ممکنه عکسشو برام بزار عزیزم💕

لوسبون بدن کیوی خیلی عالیه.  هنینه. اگه کسی پوستش خسکه نباید زیاد در دمای گرم حموم و زیر اب دا ...

من هم لوسیون کیو وی دارم ماه پیش ۲۱۵ ت خریدمش

انواع لوسیون و کرم های مرطوب کننده مثل ثمین و ...دارم ولی پوستم همچنان با این کرم های قوی خارش داره

به خاطر همینه که میگم شاید از خشکی نیس

چون من از اولش پوستم خشکع ولی خارشو تازگیا گرفتم

من هم لوسیون کیو وی دارم ماه پیش ۲۱۵ ت خریدمش انواع لوسیون و کرم های مرطوب کننده مثل ثمین و ...دارم ...

شایدم🤔 ب نظرم با پزشک یه مشورتی بکن. 

اما اگر براي خشكي پوست ميخواي بايد كلا يك برنامه روتين بزاري صابون استقادع نكني..از پن استفاده كني. ...

منم کرم مرطوب کننده مدل اینتنسیو کیو وی 

و لوسیون کیووی رو دارم

از دیجی کالا گرفتم حس میکنم تقلبیه چون عملا کاری برام نمیکنه حداقل ۱۲ ساعت خارش نداشته باشم

همش پوستم میخاره به شدت

شما هم همش خارش دارید یا نه؟