2777
2789
عنوان

بگید ازتجربه هاتون..

79 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من 13روزه عقب انداختم  روزهفتم ازاین بی بی چک گرفتم منفی شد صبرکردم امروزم که روز سیزدهم هست دوباره صبح انجام دادم منفی شد همش علایم پریودی میاد و میره نمیدونم چرااینجوری شده کسی هست که مثل من باشه و بی بی چک خطانشون داده باشه ولی باردارباشه میخام چندروز دیگه نشدم برم آزمایش یانه به نظزتون اونم شاید نشون بده شایدم نده...

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

من این بیبی چک استفاده کردم خوب بوده برا من که...

شاید پریودت عقب افتاده سیزده روز که دیگه نشون میده هر بیبی چکی مثبت بودنشو 

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
من این بیبی چک استفاده کردم خوب بوده برا من که... شاید پریودت عقب افتاده سیزده روز که دیگه نشون مید ...

نمیدونم بخدا گیج شدم پس حتما ازمایش هم برم منفی میشه آره؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم بخدا گیج شدم پس حتما ازمایش هم برم منفی میشه آره؟؟؟

اقدامی؟

به نظرم برو مطمعن شی یا برات مهم نیست ول کن یه هفته دیگه خودش مشخص میشه نهایت 

اقدامی؟ به نظرم برو مطمعن شی یا برات مهم نیست ول کن یه هفته دیگه خودش مشخص میشه نهایت 

اره چندساله تو اقدامم دیگه فکرمیکردم باید خبری باسه اخه چند جا خوندم اگه لقاح دیرانجام شده باشه هیچی نشون نمیده حتی یه خانومه نوشته بود سه ماه پریود نمیشده همه چی منفی بود تست ازمایش رفته سونو فهمیده بارداره

اره چندساله تو اقدامم دیگه فکرمیکردم باید خبری باسه اخه چند جا خوندم اگه لقاح دیرانجام شده باشه هیچی ...

برو ازمایش ایشالا دوقلو داشته باشی اصلا منتظری😂😍😙

برو ازمایش ایشالا دوقلو داشته باشی اصلا منتظری😂😍😙

اصلا ازهمه چی دیگه بدم اومده بی بی چک ازمایش انگارادم این سردرگمی رو دوست داره 😂😂😂

اصلا ازهمه چی دیگه بدم اومده بی بی چک ازمایش انگارادم این سردرگمی رو دوست داره 😂😂😂

اره واقعا درک میکنم منتها برعکس من تو عقدم هی میگم باردارم نیستم هی منتظرم پریود شم😂

اره واقعا درک میکنم منتها برعکس من تو عقدم هی میگم باردارم نیستم هی منتظرم پریود شم😂

چند روزه عقب انداختی مگه؟اگه مطمعن نیستی تستی چیزی بده لااقل تو مطمعن بشی واسع منکه انگار همه چی دست به دست هم دادن تا اعصابمو خوردکنن😔😔

چند روزه عقب انداختی مگه؟اگه مطمعن نیستی تستی چیزی بده لااقل تو مطمعن بشی واسع منکه انگار همه چی دست ...

هنوز وقت پریودم نشده ولی هر بار قبلش یه عصاب خوردی هست دیگه همش نگرانی...

غصه نخورررریااااا امیدت به خدا دعا میکنم انتظارت زود تموم شه 😙❤

هنوز وقت پریودم نشده ولی هر بار قبلش یه عصاب خوردی هست دیگه همش نگرانی... غصه نخورررریااااا امیدت ب ...

امیدم.که به خدا هست... فقط دوست دارم اگه میخام پریودشم که زودتر بشم  اعصابم واسه همین خورده نمیدونم چخبره درونم  حالم گرفته هس