2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
بله خودم بهم زور گفتن جوری ک الان قلبم درد میگیره بعضی وقتا خودشونو ب سال نکشید مالی و جانی ضرر دیدن ...

من الان انقد حالم بده تمام اعضای بدنم از زورو ظلم درد میکنن از اینکه زورم بهش نمیرسه ۱۱ ساله خدارو صدا میزنم ولی هیچی

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منمباورت میش دارم با گریه تایپ میکنم؟امشب داداشم ۱۶ سالشه لباس بچه از تو ساکم دید بهم گف نازا تو بچه ...

الهی ب حق فاطمه زهرا ب سال نکشیده نی نی نازتو بغل بگیری عزیزمممم 

منم خیلی از این حرفا خوردم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

بله بچه بودم بهم تجاوز شد و ده سال بعد که همه غبطه شو میخوردن و تو آسمونا بود از لحاظ خونه و زندگی با سر خورد زمین و دوسال افتاد زندان و 15 میلیارد بدهی بالا اورد. الان اکثرشو پرداخت کرده ولی پیر شده تو این چنددوقت و مجددا به صفر رسیده. 

من ندیدم تاوان بده،چون خدا لطف کرد راه من رو از اون شخص جدا کرد و دیگه هیچوقت ندیدمش

اون اتفاقات شبیه یه خواب شده برام

آیه ی من یتق الله رو زیاد بخون و از خدا بخواه راهتو از نامردا جدا کنه 

آیه دو سه سوره طلاق 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
چقد گستاخه 😳تو این سن چه خاله زنکه 

اره اصلا انگار از صد طبقه افتادم خداخیلی خارم کرده

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
منمباورت میش دارم با گریه تایپ میکنم؟امشب داداشم ۱۶ سالشه لباس بچه از تو ساکم دید بهم گف نازا تو بچه ...

الهی بمیرم‌ اشکال نداره اون سنش به این حرفا قط نمیده تو بدل نگیر انشاالله بخاطر این ماه مبارک خدا دامنتو سبز کنه من خودمم بعد ۷سال توناه رنضان متوجه شدم باردارم

عزیزمممم

اینی که بهت میکم رو بخور جندنفر با این روش باردار شدن🤗

تخم خربزه با تمام محتویات رو خشک کن آسیاب کن با عسل طبیعی قاطی کن روز یه قاشق مربا خوری بخور 

من الان انقد حالم بده تمام اعضای بدنم از زورو ظلم درد میکنن از اینکه زورم بهش نمیرسه ۱۱ ساله خدارو ص ...

عزیزم من یهو پشتم خالی شد ۴۰روز خون گریه کردم تازه عمل شده بودم زده بخیه هام از شدت زوری ک بخودم داده بودم تیکه تیکه باز شد اصلا الآنم دلم صاف نشده

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
الهی ب حق فاطمه زهرا ب سال نکشیده نی نی نازتو بغل بگیری عزیزمممم  منم خیلی از این حرفا خوردم

اخه مشکل من همین یکی ک نی هزارتا مشکل ک بخاطرش مجبور شدم بمونم اینجا خونه مادرم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
اره من دیدم ولی سعی کن دعا کنی به راه راست هدایت بشن زمانی تاوان میدن که واقعا کاملا حق با تو باشه&n ...

کاش میتونستم همه چیو بگم