ما خونه هامون جدا بود اما بخاطر اینکه تازه سه ماه نیمه ازدواج کردم نزاشتنآشپزخونمو جدا کنم بلاخره امروز دعوا شد اما از دست مادر شوهرفرار کردم قرارع از فردا کارامو کنم که تا اخر هفته آشپزخونم جدا بشه اما از یه طرف مادر شوهرم باهام قهر کرده به نظرتون من مقصرم
خــــــــــدایا فرزندم را سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
یاد زن داداشم افتادم وقتی بچه دار شدید پشیمون میشید
خودت زندگی با مادرشوهرو تجربه کردی؟
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بحث اینه ادم وقتی تصمیم میگیره باید فرداش پشیمون نشه
تصمیم میگیره فرداش میبینه چه بلایی سرش امده چقدر اشتباه کرده تا قبل اون نمیدونسته چی در انتظارشه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است