ما خونه هامون جدا بود اما بخاطر اینکه تازه سه ماه نیمه ازدواج کردم نزاشتنآشپزخونمو جدا کنم بلاخره امروز دعوا شد اما از دست مادر شوهرفرار کردم قرارع از فردا کارامو کنم که تا اخر هفته آشپزخونم جدا بشه اما از یه طرف مادر شوهرم باهام قهر کرده به نظرتون من مقصرم
خــــــــــدایا فرزندم را سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
وا چرا دعوا حالا ..خب ازش تشکر میکردی میگفتی از ب بعد میخام خونه خودم اشپزی کنم ..نرسیده دعوا راه انداختی
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)