2777
2789

من 24 سالمه همسرم 25 

یکسالو نیمه ازدواج کردم بخاطر کرونا عروسی نگرفتیم من همسرم اصلا بهم محبت نمیکنه فک میکنه چون داره کار میکنه و خرج خونه رو میده کافیه هر چی بهش میگم من ب محبت کلامی نیاز دارم گوش نمیده مثل ادمای عقده ای دنبال کسی ام ک نیازمو رفع کنه چون بشدت شخص احساساتی هستم پسر خالش تکه کلامش ب همه فداتشمه ب من ک میگه یه جور خاصی میشم چون هیچوقت از زبون شوهرم نشنیدم اگرم بگه ب مسخره و شوخی میاد میگه و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با دردودل کردن فقط گذشته ر شخم میزنی و با مرور خاطرات بد حالت بدتر میشه و نه بهتر

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

به جاش اتفاقای خوب زندیگتو با خودت مرور کن

اگه مشکلی هست با یه مشاور درمیون بذار.اینجام میتونی راهنمایی بگبری تو مسائل پیش و پا افتاده

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

از صبح تا شب سرکاره وقتی میاد ناهار یا شام بخوره میشینه رو مبل و میره تو گوشی دست ب هیچ کاری نمیزنه مگه اینکه التماسش کنم و ببینه بهش احتیاج دارم هیچوقت تاحالا نگفته پول برات بزارم یا نه بارها شده خواستم برم جایی پول از صندوق صدقه برداشتم ک کرایه بدم اون حتی تو رخت خوابم تو گوشیه تا بخواد بخوابه

رفتار و اخلاقش باهات خوبه؟

ففط محبت کلامی نداره؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

شیطون  در کمین و کنارته.خ حواست جمع کن تا شهره  و شرمنده خاص و عام نشی.اگر شوهرت محبت نمیکنه به خانواده خودت و اون بگو.نشد پیش روانشناس .نشد خدانکرده طلاق ولی اگر حواست مباشه میری تو فاز خیانت که گناه نابخشودنی است.