یکسالو نیمه ازدواج کردم بخاطر کرونا عروسی نگرفتیم من همسرم اصلا بهم محبت نمیکنه فک میکنه چون داره کار میکنه و خرج خونه رو میده کافیه هر چی بهش میگم من ب محبت کلامی نیاز دارم گوش نمیده مثل ادمای عقده ای دنبال کسی ام ک نیازمو رفع کنه چون بشدت شخص احساساتی هستم پسر خالش تکه کلامش ب همه فداتشمه ب من ک میگه یه جور خاصی میشم چون هیچوقت از زبون شوهرم نشنیدم اگرم بگه ب مسخره و شوخی میاد میگه و....
از صبح تا شب سرکاره وقتی میاد ناهار یا شام بخوره میشینه رو مبل و میره تو گوشی دست ب هیچ کاری نمیزنه ...
باهم شروع کنید کتاب خوندن
کتاب زنان ونوسی مردان مریخی خیلی کتاب خوبیه و ب دوتاتون کمک میکنه تو بهترشدن روابطتون
میتونی تولدش بهش هدیه بدی و بعد باهم بخونیدش
مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!