2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذر کن ب ی فقیر ی کیسه برنج بدی

نذر کن برای ی زوج کمک کنی ی چیزی بخری برای خونه زندگیشون

نذر کن برای ی بچه هزینه تحصیلی و کتاب بدی

ازین نذرهای قشنگ کن:) 

میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭

یعنی چی

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

ببین امام زمان و امام حسین و حضرت فاطمه اینقد پاک و معصومن خودشون جاشون بالا هست زیاد نیازی ب دعاهای ما ندارن

البته نمیگم کار خوبی نیست هست ولی حتی اونام کمک کردن ب نیازمندارو بیشتر خوششون میاد

نذر کن ی شب بری بیرون ب پاک بانا مبلغی بدی یا حتی ی چایی و شام بدی دستشون

میخوام حدیث کسا شروع کنم خیلی خوبه قبلا هم گرفتم ازش نتیجه 

ی ختم دیگه هم هست معجزه میکنه منتها ی خرده طولانیه من وقتشو ندارم 

ذکر استغفار ۴۰۰تایی امام صادق تو مقاتیح هم هست برای همه حاجاته

من هروقت نذرمو اینکارا میگیرم زودتر نتیجه میگیرم چون اینقد ادم بدبخت هست ک حتی ی چایی بهشون هدیه کنی دعات میکنن خصوصن تو این ماه عزیزخدا

سعی کن روزه داری رو افطار بدی انگار توهم کل ثواب روزه اونو شریک شدی:)

ببین امام زمان و امام حسین و حضرت فاطمه اینقد پاک و معصومن خودشون جاشون بالا هست زیاد نیازی ب دعاهای ...

آره دقیقا منم فکر میکنم کمک کردن به افراد بی بضاعت بیشتر خوشحالشون کنه تا اینکه با گریه صداشون کنیم 

میخام یه نذری بکنم که سریع جواب بگیرم 

والا من و نامزدم هروقت نذرکردیم موادغذایی دادیم چندتانیازمند، خیلی زود جواب گرفتیم

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
میخوام حدیث کسا شروع کنم خیلی خوبه قبلا هم گرفتم ازش نتیجه  ی ختم دیگه هم هست معجزه میکنه منته ...

عزیزم چیزایی ک من گفتمم خوبه ی فکری بهش کن:)

واقعا هزینه زیادی هم نداره اینکه ی شی نذر کنی ب پاکبان ها چایی بدی یا تابستون هوا گرمه ی لیوان شربت خنک مهمونشون کن بیچاره ها خیلی گناه دارن خدا هواشوونو داره