آره دقیقا منم فکر میکنم کمک کردن به افراد بی بضاعت بیشتر خوشحالشون کنه تا اینکه با گریه صداشون کنیم& ...
ببین گریه کردن براشون هیچ سودی براشون نداره اونا اومدن ک دنیارو قشنگ کنن اینکه بری ب فقیر کمک کنی همه امام ها اینکارو میکردن راه اونارو داری ادامه میدی
میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭
ببین من و نامزدم از یه مغازه ای خرید میکردیم که فهمید نیتمون خیره به قیمت خرید خودش داد یعنی مثثثثلا اگر پولمون ۱۰۰ بود، به اندازه ۱۵۰ گرفتیم
چیزایی هم خریدیم که بتونن باهاش غذایی چیزی درست کنن
مثه ماکارانی، رشته سوپ، سویا ، نون و...
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
من نیازمند اونطوری نمیشناسم ولی میتونم همینکارو بکنم برای رفتگرای عزیز مرسی عزیزم خیلی ...
به اون مغازه دار بگی کلی بهت معرفی میکنه
ماهم اینجوری بهشون رسوندیم
افرادی بودن که مثلا مردخونه نداشتن یا بیکار بودن و...
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
😂😂 بابا من برای یه شیر خریدنم تا مغازه سرکوچمون نرفتم برای اینکه گفتی خودش معرفی میکنه گفتم ...
منم این کارهارو خود نامزدم انجام داد!