2777
2789
عزیزم چیزایی ک من گفتمم خوبه ی فکری بهش کن:) واقعا هزینه زیادی هم نداره اینکه ی شی نذر کنی ب پاکبان ...

اره صد دزصد 

من از این دست کارها تا اونجایی ک توفیقش نصیبم بشه  انجام میدم 

آره دقیقا منم فکر میکنم کمک کردن به افراد بی بضاعت بیشتر خوشحالشون کنه تا اینکه با گریه صداشون کنیم& ...

ببین گریه کردن براشون هیچ سودی براشون نداره اونا اومدن ک دنیارو قشنگ کنن اینکه بری ب فقیر کمک کنی همه امام ها اینکارو میکردن راه اونارو داری ادامه میدی

میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام حدیث کسا شروع کنم خیلی خوبه قبلا هم گرفتم ازش نتیجه  ی ختم دیگه هم هست معجزه میکنه منته ...

راستش منم وقت نمیکنم 

بگم مامانم بخونه برای من تاثیر داره؟

ببین گریه کردن براشون هیچ سودی براشون نداره اونا اومدن ک دنیارو قشنگ کنن اینکه بری ب فقیر کمک کنی هم ...

درست میگین 

فقط یه سوال شما وقتی حاجتتون رو گرفتیم میرین اینکاراو انجام میدین یا بعدش؟

وااای چقدر خوب  حتما منم امتحانش میکنم

ببین من و نامزدم از یه مغازه ای خرید میکردیم که فهمید نیتمون خیره به قیمت خرید خودش داد یعنی مثثثثلا اگر پولمون ۱۰۰ بود، به اندازه ۱۵۰ گرفتیم

چیزایی هم خریدیم که بتونن باهاش غذایی چیزی درست کنن

مثه ماکارانی، رشته سوپ، سویا ، نون و...

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
درست میگین  فقط یه سوال شما وقتی حاجتتون رو گرفتیم میرین اینکاراو انجام میدین یا بعدش؟

من قبلش انجام میدم نمیام با خدا شرط کنم بگم تو اینکارو کن منم در جوابش بکنم

میرم انجام میدم میگم خدایا من در راه رضایت تو اینکارو کرردم توهم اگ صلاح و مصلحت میدونی نیتم رو قبول کن

بنظرم اینجوری قشنگتره:) ثوابش هم داری خداهم دست رد بهت نمیزنه انشالله ب حق همین ماه عزیز با قلبی ک خیلی شکسته شده دعا میکنم  ب حاجتت برسی عزیزدلم

میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭
ببین من و نامزدم از یه مغازه ای خرید میکردیم که فهمید نیتمون خیره به قیمت خرید خودش داد یعنی مثثثثلا ...

من نیازمند اونطوری نمیشناسم ولی میتونم همینکارو بکنم برای 

رفتگرای عزیز 

مرسی عزیزم خیلی ایده خوبی بود 🧡

من قبلش انجام میدم نمیام با خدا شرط کنم بگم تو اینکارو کن منم در جوابش بکنم میرم انجام میدم میگم خد ...

خیلییییی ممنون از راهنمایی قشنگتون 

پس منم همون مواد غذایی میگیرم برای رفتگرا 

فکر میکنم بهترین گزینه باشه 

منم دعا میکنم همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه

من نیازمند اونطوری نمیشناسم ولی میتونم همینکارو بکنم برای  رفتگرای عزیز  مرسی عزیزم خیلی ...

به اون مغازه دار بگی کلی بهت معرفی میکنه

ماهم اینجوری بهشون رسوندیم

افرادی بودن که مثلا مردخونه نداشتن یا بیکار بودن و...

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
میشه آدرس مغازه داررو بدی 🙏

شوخی میکنی😂

مگه میدونی من کجا زندگی میکنم!!

برو پیش مغازه داری که معمولا ازش خرید میکنی

اکثر مغازه دارها نیازمندارو میشناسن

شوخی میکنی😂 مگه میدونی من کجا زندگی میکنم!! برو پیش مغازه داری که معمولا ازش خرید میکنی اکثر مغا ...

😂😂 بابا من برای یه شیر خریدنم تا مغازه سرکوچمون نرفتم 

برای اینکه گفتی خودش معرفی میکنه گفتم 

😂😂 بابا من برای یه شیر خریدنم تا مغازه سرکوچمون نرفتم  برای اینکه گفتی خودش معرفی میکنه گفتم ...

منم این کارهارو خود نامزدم انجام داد!