متشکرم، لطف دارید. من تا زمانی که در حال کاهش وزن بودم از هیچ برنامه ای استفاده نمی کردم به دلیل اینکه مجبور بودم مدام از صفحه گوشیم فیلم بگیرم و برای دانشجوها ارسال کنم و نمی خواستم در اثر بی توجهی تصویر نرم افزارهای کاهش وزن رو هم بفرستم و خودم رو سوژه کنم!
بنابراین با گشتن در گوگل و محاسبه سایت های مختلف مدام کالری مورد نیازم رو حساب می کردم برای کاهش وزن
شما یک سرچ بفرمایید تو همون لینک های اولیه تعداد زیادی نرم افزار محاسبه دقیق بهتون معرفی میشه و من بارها مقایسه کردم، تقریبا همه از یک فرمول محاسبه می کنند و می تونید ببنید که بسته به وزن و قد و سن و سال تون چه میزان کالری برای کاهش نیاز دارید.
با یک اراده فولادی! تمام غذاهایی رو که میخوردم مدام در اینترنت جست و جو میکردم کالری شون رو و جمع میزدم، یک تقویم کوچک لای سررسید شرکت گذاشته بودم و حتی اگر تو جلسه یک تکه میوه میخوردم فوری یادداشت میکردم! خیلی هم در این موارد مطالعه کردم و مطمئن شدم که نخوام بگم همه، اغلب رژیم ها کاملا فیک و همون شیوه ثبت کالری رو دارند مگر رژیم های کتو که اون هم شرایط خاصی داره.
من با قدی که دارم و وزن حدود هشتاد که داشتم اوایل خب کالری بیشتری میتونستم مصرف کنم اما الان که در رنج حدود پنجاه کیلو هستم کالری تثبیتم نزدیک به هزار و چهارصد هست.
بعد از اینکه لاغر شدم برای اینکه مراقب افزایشش باشم کرفس رو نصب کردم ولی خب تقریبا اصلا استفاده نمی کنم به دلیل اینکه اغلب کالری های پر مصرف رو حفظ شدم و به صورت حدودی تو ذهنم هست که بیشتر از نرم مصرف نکنم. دیگه یادداشت هم نمیکنم معمولا مگر اینکه ببینم الکی یه خورده رفته بالا...
این رو هم برای راهنمایی دوستان بگم که به خلاف اغلب توصیه های موجود، روزی سه چهار بار حداقل! خودم رو وزن میکردم و خیلی مراقب افزایش وزن بودم، البته این روش برای کسانی که اعصاب شون بهم میریزه احتمالا خوب نیست اما من خیلی حساسیت به خرج میدادم، همین الان هم وزنه روی میز نهارخوری هست و حداقل روزی یک بار مراقب هستم که الکی بالا نره. ما به دلیل اینکه خانوادگی قهرمانان سنگین وزن هستیم! باید خیلی مراقب باشم که تاثیر ژن بر من غالب نشه...