2777
2789

نخریا هم لیمویی هم غفاری همش اشتباه و غلط

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیمومی چرا ؟

جفت رژیما اشتباهه عزیزم 

اگر رژیم میخوای بگیری باید حضوری بری پیشه به دکتر خوب 

خیلیا بارژیمای لیمویی و غفاری راهی بیمارستان شدن

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
جفت رژیما اشتباهه عزیزم  اگر رژیم میخوای بگیری باید حضوری بری پیشه به دکتر خوب  خیلیا با ...

یکیشم همین غفوریان بازیگره 

پدرش درومده

لیمومی چرا ؟

عزیزجان من به عنوان کسی که حدود سی کیلو رو با موفقیت در هشت ماه کم کرده و بعد هم ثابت نگه داشته وزنش رو ، 

و مدت های خیلی طولانی بشدت در خصوص انواع رژیم و روش های ثابت نگه داشتنش تحقیق کرده؛ 

بهتون عرض می کنم که این رژیم ها همه کلاهبرداری و کاملا نامناسب هستند و بر فرض هم که بگیرید علاوه بر اینکه بدن تون بشدت دچار قحطی میشه و به هیچ عنوان نمی تونید وزن تون رو پایین نگه دارید، سلامتی تون رو هم در معرض خطر شدید قرار میدید.

کالری شماری، ورزش و اصلاح سبک تغذیه به صورت کلی تنها راه حل دائمی کاهش وزن هستند دوست عزیزم.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
همین هانیه احمدی بلاگره دائم رژیمه از لیمومی والا لاغرم نشده

این ها رژیم نیستند عزیز من، با هزینه های نجومی تبلیغات می کنند و دیگران رو فریب میدن.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
عزیزجان من به عنوان کسی که حدود سی کیلو رو با موفقیت در هشت ماه کم کرده و بعد هم ثابت نگه داشته وزنش ...

چه خوب تبریک میگم...عزیزم شما روزانه چند کالری میخوردید و از کدام برنامه برا کالری شماری استفاده میکردید؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

این بلاگرا  دروغه..طرف نیم کیلو هم کم نکرده هی میاد استوری میزاره واییی چقد لاغر شدم هی بهم میگفتین باچی لاغر میشم با لیمومی 

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
چه خوب تبریک میگم...عزیزم شما روزانه چند کالری میخوردید و از کدام برنامه برا کالری شماری استفاده میک ...

متشکرم، لطف دارید. من تا زمانی که در حال کاهش وزن بودم از هیچ برنامه ای استفاده نمی کردم به دلیل اینکه مجبور بودم مدام از صفحه گوشیم فیلم بگیرم و برای دانشجوها ارسال کنم و نمی خواستم در اثر بی توجهی تصویر نرم افزارهای کاهش وزن رو هم بفرستم و خودم رو سوژه کنم! 

بنابراین با گشتن در گوگل و محاسبه سایت های مختلف مدام کالری مورد نیازم رو حساب می کردم برای کاهش وزن

شما یک سرچ بفرمایید تو همون لینک های اولیه تعداد زیادی نرم افزار محاسبه دقیق بهتون معرفی میشه و من بارها مقایسه کردم، تقریبا همه از یک فرمول محاسبه می کنند و می تونید ببنید که بسته به وزن و قد و سن و سال تون چه میزان کالری برای کاهش نیاز دارید. 

با یک اراده فولادی! تمام غذاهایی رو که میخوردم مدام در اینترنت جست و جو میکردم کالری شون رو و جمع میزدم، یک تقویم کوچک لای سررسید شرکت گذاشته بودم و حتی اگر تو جلسه یک تکه میوه میخوردم فوری یادداشت میکردم! خیلی هم در این موارد مطالعه کردم و مطمئن شدم که نخوام بگم همه، اغلب رژیم ها کاملا فیک و همون شیوه ثبت کالری رو دارند مگر رژیم های کتو که اون هم شرایط خاصی داره.

من با قدی که دارم و وزن حدود هشتاد که داشتم اوایل خب کالری بیشتری میتونستم مصرف کنم اما الان که در رنج حدود پنجاه کیلو هستم کالری تثبیتم نزدیک به هزار و چهارصد هست. 

بعد از اینکه لاغر شدم برای اینکه مراقب افزایشش باشم کرفس رو نصب کردم ولی خب تقریبا اصلا استفاده نمی کنم به دلیل اینکه اغلب کالری های پر مصرف رو حفظ شدم و به صورت حدودی تو ذهنم هست که بیشتر از نرم مصرف نکنم. دیگه یادداشت هم نمیکنم معمولا مگر اینکه ببینم الکی یه خورده رفته بالا...

این رو هم برای راهنمایی دوستان بگم که به خلاف اغلب توصیه های موجود، روزی سه چهار بار حداقل! خودم رو وزن میکردم و خیلی مراقب افزایش وزن بودم، البته این روش برای کسانی که اعصاب شون بهم میریزه احتمالا خوب نیست اما من خیلی حساسیت به خرج میدادم، همین الان هم وزنه روی میز نهارخوری هست و حداقل روزی یک بار مراقب هستم که الکی بالا نره. ما به دلیل اینکه خانوادگی قهرمانان سنگین وزن هستیم! باید خیلی مراقب باشم که تاثیر ژن بر من غالب نشه...