2777
2789
خداروشکر هر دو خوبیم نگران نی نی نباش جاش خیلی امن خودت هر بلایی سرت بیاد واسش اتفاقی نمیفته ولی ل ...

گلو دردش چجوریه؟ خارش گلو هم میتونه از علاعمش باشه 

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون‌ازحساسیته احتمالا

خدا کنه

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
من نداشتم ولی شوهرم داشت برو یه تست بده خیالت راحت کن انشالله منفی

هزینش چقدره

هزینش چقدره

باور کن نمیدونم اخه بیمارستان گرفت ازم نمیدونم چند شد

ولی اگه بدی مرکز بهداشت محلتون راهنماییت میکنه و رایگان 

فقط جوابش دیر میدن

اگه بدی خصوصی صبح بدی جواب عصر اما دست

حال برو شاید اکسیژنت بگیره اصلا تست نده

باور کن نمیدونم اخه بیمارستان گرفت ازم نمیدونم چند شد ولی اگه بدی مرکز بهداشت محلتون راهنماییت میکن ...

عزیزم شرمنده سوال زیاد می پرسم شما چقد طول کشید خوب شدی ،بچه رو زایمان کردی یا نه

عزیزم شرمنده سوال زیاد می پرسم شما چقد طول کشید خوب شدی ،بچه رو زایمان کردی یا نه

منم تو شرایط شما بودم هر سوالی داشتی بپرس

نه هنوز زایمان نکردم 

۳ روز خونه بودم که حالم انقد بد شد پرستار آوردن با سرم بردنم بیمارستان ۸ روزم تو icu بودم الان روز ۲۰ بیماریم که خداروشکر خوبم

منم تو شرایط شما بودم هر سوالی داشتی بپرس نه هنوز زایمان نکردم  ۳ روز خونه بودم که حالم انقد ...

عزیزم از اولین علاعمت چن روز گذشت که حالت  بد شد

عزیزم از اولین علاعمت چن روز گذشت که حالت  بد شد

حالم از اول خوب نبود فقط مقاومت میکردم بیمارستان نمی رفتم 

بزرگترین اشتباهم همین بود

اصلا نترس این حرفا که می شنوی اگه بستری بشی میکشنت الکیه

خداییش خیلی مراقبت میکنن

زن باردار قاطی بقیه بیمارها اصلا نمیکنن

خیالت راحت باشه

حالم از اول خوب نبود فقط مقاومت میکردم بیمارستان نمی رفتم  بزرگترین اشتباهم همین بود اصلا نتر ...

اه ا ممنونم

حالم از اول خوب نبود فقط مقاومت میکردم بیمارستان نمی رفتم  بزرگترین اشتباهم همین بود اصلا نتر ...

ممنونم عزیزم