مامان دوستم فوت شده من نمیدونم چجور بهش تسلیت بگم خواهشا راهنمایی کنید
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام ضایعه درگذشت ( مادر ) مهربان و مومنتان را از ص ...
یه کوچولو رسمیه
از طرفی نمیدونم چجوری بهش دلداری بدم
از شنیدن خبر فوت مادرتان بسیار متاثر شدم بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال برای جنابعالی صبر مسالت دارم ما رو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید.
از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
این بنظرم بهتره از شنیدن خبر فوت مادرتان بسیار متاثر شدم بنده این واقعه د ...
این بهتره فقط یه ذره خودمونی تر مینویسم