2777
2789

بابام آ ۱۲ داره خوبه

دوستمم ۲۱ اس داره 

جفتشون خوبن

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم a21عالی بود

ن هنگ مزکرد ن چیزی

الان a30دارم دوسش ندارم ☹

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
تاچش ضعیفه اشتباه تایپ میکنه

من خودم آ ۱۰ دارم حس میکنم آ ۱۲ نسبت به آ ۱۰ یکم ضعیف تره ولی اشتباه تایپ نمیکنه

ولی با ۲۱ اس تا حالا تایپ نکردن ولی دوستم که راضیه

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  
من خودم آ ۱۰ دارم حس میکنم آ ۱۲ نسبت به آ ۱۰ یکم ضعیف تره ولی اشتباه تایپ نمیکنه ولی با ۲۱ اس تا حا ...

من آ۱۰اس ددشتم خیلی خوب بود 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤