2777
2789

من چند وقت پیش، خیلی راجب کائنات و قانون جذب و این چیزا میخوندم...

ولی راستش تابحال تجربه ش نکرده بودم

یعنی جوری که مطمئن بشم خودم جذبش کردم.

تا اینکه اسفند ماه یه جا خوندم که در وجه خودتون به هر مبلغی که میخواین چک بکشید 😊

اولش خندم گرفت ولی گفتم امتحان میکنم

و برای اردیبهشت ماه در وجه خودم چک کشیدم 😂

چک الکی... خودم روی کاغذ یه چیزی شبیه چک درست کردم و نوشتم....

و بطور معجزه آسایی امروز با چهار روز تاخیر این پول به دستمون رسید.... 😍😍😍😍😍😍

البته نه دقیقا همین مبلغ ولی خب خوب بود...

خواستم بگم شمام امتحان کنید. از کائنات هرچیزی که میخواین دریافت کنین.

دیگه مطمئنم که هرچیزی امکان پذیره... 😍😘

خدا جونم شکررررررت 💚💚💚

انشالله همه به خواسته هامون برسیم... 🙇

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم واقعاااا😃

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

نوشتن خیلی زیاد تاثیر داره ،در کنارش باید باور باشه و حس خوبی که موقع نوشتن دارید 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
به قانون جذب اعتقاد ندارم:)

من اعتقاد پیدا کردم واقعا... 

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

الان عکس چکم رو میزارم. 😂😂😂

فقط بگین چطوری پاکش کنم من بلد نیستم راستش