2777
2789
عنوان

بنظرتون پزشکی شغل خوبیه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 65 پست

پزشکی خیلی سخته باید زیاد درسخون باشی بنظرم اونقد که سختی داره درامدش زیاد نیس مگه اینکه تخصص بگیری هم روحیه خیلی بالا میخاد من خودم خوشم از کار تو بیمارستان خوشم نمیاد افسرده میشه ادم ولی دندون پزشکی خیلی بهتره هم درامدش هم کارش 

یه بار همین سایت خوندممیگفت بهترین شغل شغلیظ که بتونی تو بهترین باشیبهترین پزشک بهترین معلمبهترین مه ...

موافقم. علاقه مهمه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار همین سایت خوندممیگفت بهترین شغل شغلیظ که بتونی تو بهترین باشیبهترین پزشک بهترین معلمبهترین مه ...

دقیقا هر کسی مطبق سلیقه و علایقش باید پیش بره و ببینه واقعا توی چی بهترین هست. 

پزشکی خیلی سخته باید زیاد درسخون باشی بنظرم اونقد که سختی داره درامدش زیاد نیس مگه اینکه تخصص بگیری ...

درسته ولی ب علاقه طرف بستگی داره. من از دندون خوشم نمیاد راستش. دارو هم بالینی نیست. طبابت شیرینه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

یه بار همین سایت خوندممیگفت بهترین شغل شغلیه که بتونی توش بهترین باشیبهترین پزشک بهترین معلمبهترین م ...

دقیقا...

با حرفتون موافقم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

درسته ولی ب علاقه طرف بستگی داره. من از دندون خوشم نمیاد راستش. دارو هم بالینی نیست. طبابت شیرینه

دختر عمم پزشکی میخونه الان مثل یه ادم افسرده اس میگه کاش پولدار بودم نمیرفتم پزشکی ولی اگع علاقه اگه روحیت با کار تو بیمارستان سازگار خوبه اتفاقا ولی پزشکا و پرستارا واقعا فرشته ان 

دختر عمم پزشکی میخونه الان مثل یه ادم افسرده اس میگه کاش پولدار بودم نمیرفتم پزشکی ولی اگع علاقه اگه ...

از پرستاری خوشم نمیاد .‌ولی پزشکی عاشق طبابت هستم. از بچگی شغل رویاهام بود 

منم خودم کاری ک انرژی زیادی رو میگیره رو دوست ندارم. پزشکی شغل سختیه و پرستیژ هم داره و خیلی بارزشول ...

من بالینی دوست دارم

پزشکی فقط علاقه میخواد  

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم