اونروز یکی از دوستام میگفت شغل خوبی نیست و همش باید سرکار باشی و وقت زندگی کردن نداشته باشی.ولی من بنظرم شغل خوبیه.آدما یه بار فرصت دارن تو این دنیا زندگی کنن،چه خوبه که درس بخونن،برای مثال پزشک بشن و مفید باشن برا جامعه.ازبیکاری که خیلی بهتره.اونروز رفتم مطب یه خانوم دکتری،ماشالا اونقد سرش شلوغ بود،هم به بیماراش میرسید،هم صبحا میره بیمارستان جراحی و عمل انجام میده،هم اینکه استاد دانشگاهه.واقعا به حالش غبطه خوردم که از زندگی و فرصتاش اینقد خوب استفاده میکنه و آدم مفیدیه
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
پزشکی خیلی سخته باید زیاد درسخون باشی بنظرم اونقد که سختی داره درامدش زیاد نیس مگه اینکه تخصص بگیری هم روحیه خیلی بالا میخاد من خودم خوشم از کار تو بیمارستان خوشم نمیاد افسرده میشه ادم ولی دندون پزشکی خیلی بهتره هم درامدش هم کارش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته ولی ب علاقه طرف بستگی داره. من از دندون خوشم نمیاد راستش. دارو هم بالینی نیست. طبابت شیرینه
دختر عمم پزشکی میخونه الان مثل یه ادم افسرده اس میگه کاش پولدار بودم نمیرفتم پزشکی ولی اگع علاقه اگه روحیت با کار تو بیمارستان سازگار خوبه اتفاقا ولی پزشکا و پرستارا واقعا فرشته ان