2777
2789
عنوان

بیاین میخوام راجب یک معجزه بهتون بگم 😍 + 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 13138 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشتن خیلی زیاد تاثیر داره ،در کنارش باید باور باشه و حس خوبی که موقع نوشتن دارید 

من نوشتم.

۵ روز ۵۵ بار . دو تا حاجت. با باور کامل ولی نشد. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
من اعتقاد پیدا کردم واقعا... 

قانون جذب درست نیست 

یعنی من باورش ندارم 

ولی اینکه هرچی بنویسی اتفاق میافته را باور عمیق دارم 

کتابشم خوندم 

(بنویس تا اتفاق بیافتد)

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست:|
الان من بخام ابن بار باردار باشم باید چکار کنم؟؟؟؟

بیبی چک با خودکار مثبت کن 

بعد رو ی کاغذ بنویس دیدی مثبت شد اره تو فلان تاریخ(تاریخ مد نظرت)بعد بی بی چکو بزار داخلش 😢ی ایده بود

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

من چن شب بود به يه نفر فکر میکردم و عمیقا دلم ميخواست بهم پیام بده

امروز بعد يه مدت طولانی خودش پیام داد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مثل من. شدیدا هم مشکل مالی دارم. 

من این داستانو شنیدم درمورد یه فرد کارآفرین که همین کارو کرد

البته با چک واقعی نه مثل مال اسی 

بعدم به نظرم تلاش مهم تره تلقین تا جایی خوبه که باعث شه تلاشت بیشتر شه وگرنه از آسمون که پول نمیاره برا کسی

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
قانون جذب درست نیست  یعنی من باورش ندارم  ولی اینکه هرچی بنویسی اتفاق میافته را باور عمی ...

منم قانون جذب روقبول ندارم هرچی تلاش کردم نشد

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
الان من بخام ابن بار باردار باشم باید چکار کنم؟؟؟؟

میتونی از قانون 5×55 استفاده کنی یا از تمرینات قانون جذب

تاپیک ها و سایت های زیادی در این باره نوشته شدن میتونین برین سرچ کنین عزیزم

من خودم چند بار انجام دادم و نتیجه دیدم

میشه واس اینکه به اهدافم برسم ی صلوات مهمونم کنی؟

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
الان رسیدن به عشقمووارث روچجوربخام

روی کاغذ بنویس و از ته قلبت باورش داشته باش عزیزم

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇