2777
2789
عنوان

بحث بی مورد شوهرم خستم کرده

275 بازدید | 20 پست

سلام وقت بخیر

من و شوهرم ۱۸سال فاصله سنی داریم قبلا نشون نمیداد تو رفتاراش الان رفته رفته داره عین مادرش میشه سر کوچیکترین حرف چرت دوست داره بحث کنه و به دعوا بکشه خسته شدم ۱سالی هست جوابشو خیلی بدتر از خودش میدم چون ۵ساله سکوت کردم گفت عصبی اشکال نداره ولی دیگ نمیتونم یه چیز میگیره انقدر کش میده اعصابمو خورد میکنه حرفی که میزنه تازه قبول نمیکنه میگ من نگفتم اول تو شروع کردی تو مسائل خونه یا بچه ۱۴ماهه دارم اصلن کمک نمیکنه کارشم یخوریه بیشتر خونس منم همش صبح تا شب کارم حتی بیشتر از اون فشار روم هست اینم بجای درک کمک بدترشده اخلاقش، میگ من زودجوش میارم تو چرا جواب برمیگردونی منم میگم ادم انسانم ناراحت میشم تحمل ندارم دیگ، من چیکار کنم واقعا خستم از نظر مالی هیچی کم ندارم تا حدودی پول میده با بحث بیرون میبره با بحث لباس میخره با بحث نشد یه چیزی بحث نکن نمیکشم حتی دوست ندارم دیگ نگاهش کنم بیشتر اوقات قبلا عاشقش بودم خیلی ولی الان نه بهشم گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان ازدست این مردا😒😒😒

بهش توجه نکن خسته میشه بالاخره 

اگه حرفی میگه واکنش نده انگار اصلا آدمی وجود نداره 

بیتفاوتی وتاماممم✋🙃😐😑

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
امان ازدست این مردا😒😒😒 بهش توجه نکن خسته میشه بالاخره  اگه حرفی میگه واکنش نده انگار اصلا ...

خیلی امتحان کردم ولی من با بچه شلوغ دست تنهام نمیتونم همیشه بی تفاوت باشم ی چیزای میگ میریزه حالمو بهم

خیلی امتحان کردم ولی من با بچه شلوغ دست تنهام نمیتونم همیشه بی تفاوت باشم ی چیزای میگ میریزه حالمو ب ...

سخته واقعا 😑

خدا کمکت کنه

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
من ۲۵ شوهرم ۴۳ تو ظاهرش نمیخوره اصلن یا رفتاراش ب موقع همه کاراش الان همش گیر بی مورد میده

دقیقا منی فقط شوهر من سنشکمتر از شوهرته من هشت ساله بدبخت شدم جدا بشو من دنبال شرایطشم 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من ۲۵ شوهرم ۴۳ تو ظاهرش نمیخوره اصلن یا رفتاراش ب موقع همه کاراش الان همش گیر بی مورد میده

فکر‌میمردم مرد تو این سن دیگ اروم میشه و حوصله هیچ بحثی و نداره

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
دقیقا منی فقط شوهر من سنشکمتر از شوهرته من هشت ساله بدبخت شدم جدا بشو من دنبال شرایطشم 

من ترسی از جدایی ندارم شرایطشم بخوام بدلم چیکار کنم ولی هیچ ایراد دیگ نداره دوست دارم درست شه تا جدایی بخاطر بچم

فکر‌میمردم مرد تو این سن دیگ اروم میشه و حوصله هیچ بحثی و نداره

خیلی چیزا ذاتیه مثل اخلاقی ک ما خودمون حتی داریم اینک از شانس من به مادرش کشیده هیچ چیزی بدون بحث رد نمیکنه  بدبختی طبقه بالاهم هست مادرشوهرم 

من ترسی از جدایی ندارم شرایطشم بخوام بدلم چیکار کنم ولی هیچ ایراد دیگ نداره دوست دارم درست شه تا جدا ...

ببین اخلاقش همینه درست نمیشن.من انقدر داد میزنه بچم تو‌خواب میپره بچت یه خانواده آروم می خواد یا باید سکوت کنی بخاطر بچت یا بشینی وقتی میتونی دونفره باشید باهاش درد دل کن مردا سر درد دل رام میشن خواسته خریدات تو درد دل بگو یا برو خونه مادرت اونجا خرید کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم